FLASHBACK

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/flashback.jpg)
DEX	7	WITS	7	MANIP	7
STR	4	INT	3	CHAR	4
BODY	4	WILL	6	COMP	6
Initiative 21

Time Travel 10 (Backwards only, Mental only, Range 500m,
Poor power control)

Oikea nimi: Gavin Abrams
Ikä: 43
Ensiesiintyminen: Invinicible #4
Kansallisuus: Yhdysvallat
Tukikohta: Blaine, Nebraska
Aktiivinen: 1996 - 2002
Partneri: Yellowstone

1990-luvulla| voimansa käsittämättömässä aikasolmussa saanut mies, joka on hyvissä väleissä joidenkin supersankareiden kanssa muttei varsinaisesti kuulu supersankariyhteisöön ja keskittyy huolehtimaan omista asioistaan.

VOIMAT


Aikasiirto - Flashback pystyy siirtämään ihmisten mieliä menneisyyteen.
Ennakointi - Flashback ei varsinaisesti ole yliluonnollisen ketterä, mutta hänen mielensä näkee jatkuvasti hieman tulevaisuuteen, ja tämän vuoksi hän vaikuttaa luonnottoman hyvältä väistämään tai olemaan juuri oikeassa kohdassa.

PELAAMISHUOMIOITA


Gavin Abrams oli etelävaltioista kotoisin oleva bikeri ja sekatyöduunari, joka joutui epäonnekseen outojen voimien pelinappulaksi ja kehitti setin epämääräisiä supervoimia. Nämä dominoivat hänen elämäänsä supersankariskenen laitamilla seitsemän vuoden ajan.

Flashbackin voimat eivät ole tehneet hänen elämästään onnellista, ja hän on ikään kuin hyväksynyt osansa erakkona. Hänellä on sosiaalinen elämä netissä, mutta hän ei uskalla tavata ihmisiä kovin usein - voimilla on taipumus aktivoitua yllättäen, etenkin jos hän kokee stressiä. Flashbackila on ehkä yllättävänkin paljon taistelutahtoa, eikä hän lannistu suurenkaan uhkan edessä. Hän on edelleen isokokoinen prätkäjätkä, kuuntelee vanhaa rokkia ja pitää lemmikkinä ulkoavaruudesta kotoisin olevaa Yellowstone-koiraa.

CategorySupersankarit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki