Revision [1501]

This is an old revision of Invincible06 made by AdminDare on 2014-01-05 11:52:32.

 

INVINCIBLE #6


<-- #5 - #7 -->

Shakkimetaforat on automaattisesti nokkelia

Uusivuosi 2014


Useita Instituutin oppilaita saapuu New Yorkiin uudeksivuodeksi. Muutamalla I7:n jäsenellä on ollut ajatus viettää uusi vuosi kaupungissa, varsinkin kun lähellä on jo ennestään useita kavereita. Kaupungissa ovat valmiiksi Cirrus, Eightball, Rashid ja Unity; Rashidilla on Times Squaren Marriott-hotellista sviitti, jossa juhlat järjestetään. Rune pääsee Richmondista paikalle sedän perhetutun kyydillä, Lightnign Dust ja Grace pystyvät melko helposti liikkumaan mantereen toiselta laidalta paikalle. New Yorkiin saapuu myös Glass,| joka on viettänyt tylsää joulua koululla, Fighting Raptor kotoaan Connecticutista, Wendy| joka on ottanut bussin Tennesseestä, ja Gecko,| joka on juuri saanut harjoittelija-ajokorttinsa ja ajaa Floridasta. Moniin muihin kavereihin ollaan yhteydessä videopuheluilla.

Uudenvuoden yhtedessä jaetaan joululahjoja. Näitä on melkoinen pino. Rune on ostanut tyhjäksi richmondilaisen karkkikaupan, ja makeisia jaetaan monikymmenkiloinen vuori. Rashidin lahjat ovat tyrmääviä: Theo saa biljardipöydän, Lightning Dust kalliin iltapuvun ja Unity kaikkein älyttömimpänä lahjana leijonanpennun. Unity itse jakaa kavereilleen samantyylisiä kaulakoruja joissa on kantajan nimi, Wendy saa Doctor Who 50th Anniversary -suklaata ja keräilydalekin. Fighting Raptor antaa Cirrusille kehystetyn taitavasti piirretyn fanitaidekuvan Silver Shieldissä joskus olleista sankareista (mm. Cirrusin äiti Engage)| jossa nämä ovat nujertaneet Semiramisin ja nostavat tähtilippua salkoon.

Juhlien oma tarjoilu on alkoholitonta, mutta hotellihuoneen baarikaapista löytyy kyllä shampanjaa ja viiniä, ja Gecko sekä Rune ovat tuoneet mukanaan olutta. Niinpä oikeasti alkoholia haluavat löytävät sitä kyllä. Juhlinnan lomassa I7:n jäsenet ehtivät kertoa toisilleen viimeaikaisista edesottamuksistaan. Rashidkin saadaan viimein ajan tasalle Iowan vastarintasolun aikomuksista ja hänet kutsutaan mukaan sen toimintaan.

Juhlinnan yhteydessä Lightning Dust ja Fighting Raptor dissaavat toisiaan kuten tavallista, ja Wendy avautuu masentavasta joulukokemuksestaan Runen peilikuvan kanssa. Crystalin mielestä jos Runen peilikuva kerran pitää Wendystä, ehkä Wendyn kannattaisi harkita seurustelemista hänen kanssaan eikä Runen kanssa. Vuoden vaihtuessa parvekkeelta katsotaan Times Squaren pallon putoamista, kuunnellaan valtiatar Semiramisin uudenvuodentervehdys alamaisilleen ja muistetaan, että nykyään eletään diktatuurissa. Menneisyydessä Semiramisin ja Doctor Palladiumin tapaamista seuranneet kertovat, miten Semiramis on tai oli ainakin kesällä ylipainoisen kotiäidin näköinen.


Pelinjohtajan kommentteja


kesken

<-- #5 - #7 -->


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki