(image: http://invincible.karmavector.org/images/laserburn_and_searchlight.jpg)

LASERBURN JA SEARCHLIGHT


LASERBURN:
DEX	3	WITS	3	MANIP	3
STR	3	INT	3	CHAR	2
BODY 	3	WILL	4	COMP	4
Initiative: 9

Energy Blast 7, Flash 5, Shade 4, Invulnerability 5

Underage, Dependent: Little Brother


Oikeat nimet: Jeff ja Alan Warner
Iät: 14 ja 9
Koti: Arizona, USA
Ryhmäsiteet: Instituutti

VOIMAT


Valokontrolli - Molemmat pystyvät ampumaan silmistään ja käsistään valonsäteitä. Laserburn pystyy tekemään koherentteja laseriskuja, Searchlight ei ainakaan vielä ole oppinut tätä.

PELAAMISHUOMIOITA


Jeff ja Alan ovat 90- ja 2000-luvulla toimineen Solar Flare -superrikollisen lapsia. Heidän äitinsä on kuitenkin kätkenyt heidät isältään (joka istui vankilassa ja pakeni Semiramisin noustua valtaan) eivätkä lapset tiedä isästään - Jeff muistaa hänet vain hämärästi, Alan ei lainkaan. He kuvittelevat olevansa ainutlaatuisia mutantteja. Koulussa Mystagogue tiesi heidän tarinansa. Äiti ei nykyään uskalla edes asua heidän luonaan, joten heidän lähin omaisensa on heidän Arizonassa asuva enonsa.

Jeff on alkanut epäillä veljeskaksikon taustaa, ja tutkii ahkerasti valokontrolloivien supereiden tietoja. Hän epäilee Solar Flaren olevan hänen ja Alanin isä, muttei oikein voi kysyä tätä keneltäkään. Hän on hyvin suojeleva pikkuveljeään kohtaan, mutta hänen aiemmin kova sankarillisuutena on karisemassa kun hän oppii lisää isänsä edesottamuksista ja saa tästä teiniahdistuksen.CategoryInstituutti
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki