Wiki source for NEGA


Show raw source

====NEGA====
{{image class="right" url="images/nega.png" width="227"}}

Oikea nimi: ""LaTonya"" S. Bellanger
Ikä: 35
Toiminnan keskus: Colorado
Kansalaisuus: Epäselvä
Aktiivinen: 2008 -
Rikosrekisteri: Veronkierto, viranomaisen väkivaltainen vastarinta, laiton maahantulo

===VOIMAT===

//Liitäminen// - keskinopea liitäjä.
//Heijastus// - heijastaa hyökkäyksiä
//Ketteryys ja nopeus// - Nega on yli-inhimillsen ketterä
££//Kvanttiteleportaatio// - lähes rajaton siirtokapasiteetti, mutta tarvitsee vakaan pinnan, näköyhteyden, ja siirtoa ei voi tarkkailla. Jos tarkkailijoita on vain yksi, siirtyminen automaattisesti tuhoaa aisti-informaation itse siirtymästä. Tätä ominaisuutta voi myös hyödyntää ilman varsinaista siirtoa.
//Disintegraatio// - kvanttivoimalla voi hajottaa materiaa.

%%DEX 5 WITS 6 MANIP 3
STR 8 INT 8 CHAR 6
BODY 6 WILL 7 COMP 4
Initiative 17
%%££


===RESURSSIT===

Nega on Negacorp-nimisen huipputeknologiayrityksen pääosakkeenomistaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on tätä kautta huomattavat rahalliset ja teknologiset resurssit, sekä paljon korkean tason kontakteja politiikan ja teknologian parissa.

££
===Tausta===
Nega on ""LaTonya"" "Glory" Bellangerin toisesta ulottuvuudesta tullut kaksoiskappale. Negaversumi on paha libertaariutopia, jota hallitsevat superpahikset.

Negaversumin historia eroaa tästä universumista jo kaukana historiassa. Maailma on käynyt läpi vakavan ympäristökatastrofin ja väestöromahduksen, mutta selvisi siitä supervoimaisten yksilöiden ja superteknologian avulla. Negaversumin väestöluku on vieläkin huomattavasti matalampi, mutta toisaalta jäljelläolevalla väestöllä asiat eivät ole vallan huonosti Amazonin leväfarmien ja orbitaalivoimaloiden ansiosta. Delfiinit (ja valaat) ovat myös saaneet yksilöoikeudet delfiinikääntäjäteknologian ansiosta, mutta Negaversumin delfiinit ovat ilmeisesti myös tämän universumin delfiinejä fiksumpia tai ainakin inhimillisempiä.

Nega on kotoisin Yhdysvaltoja vastavasta Union of Sovereign Individualsista (USI). (Lähes) kaikki kansalaiset ovat tasavertaisia USI:n jäseniä. Käytännössä maata hallitsevat supervoimaiset yritysjohtajat. USI on osa Amerikan vapaakauppa-aluetta (UFMA, United Free Market of the Americas). Muita maailmanlaajuisesti merkittäviä järjestöjä ovat IWA (International Workers' Association) ja IAF (International of Anarchist Federations). Vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä vastustavat sosialistit, republikaanit, hyväntekijät, uskonnolliset.

Nega itse oli keskitasolla tässä yhteiskuntajärjestyksessä, joka oli jo hyvin vakiintunut ja staattinen. Toiseen universumiin hän päätyi epäonnistuneen supertiedekokeen seurauksena. Omassa universumissaan Negan voimat muistuttivat hyvin paljon Gloryn voimia, mutta siirtymä universumista toiseen muutti niitä merkittävästi. Sen lisäksi että Nega on nykyään vasenkätinen, hän sai kvanttiteleportaatioon perustuvia voimia.

Tässä maailmassa Nega on ollut noin 5 vuotta. Hänen näkökulmastaan tämä maailma on takaperoinen, mutta kehityskelpoinen paikka. Hän pyrkii parantamaan maailmaa taistelemalla tehottomuutta, yksilönvapauksien sortoa, ja hyväntekeväisyyttä vastaan, ja hankkimalla ja suojelemalla arvokasta omaisuutta.
££

----
CategorySuperrikolliset - CategorySupertiede - CategoryVastarinta
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki