HEARTBREAKER

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/heartbreaker.jpg)

DEX	3	WITS	4	MANIP	7
STR	2	INT	3	CHAR	3
BODY	2	WILL	3	COMP	4
Initiative 14

Empathy 4, Broadcast Empath 6 (Bonus: Area Effect possible at power 4)

Underage, Irrational Attraction: Serious (Sadistic egomania)

Oikea nimi: Eddie Neagle
Ikä: 13 (8. luokka)
Kansallisuus: Yhdysvallat (Kansas)
Aktiivinen: Instituutissa 2012-
Ryhmäside: Instituutin pintaliitäjäblokki

Tunteita projektoiva empaatti, ilkeänä pidetty oppilas

VOIMAT


Tele-empatia - Heartbreaker pystyy projektoimaan tunteita ja lukemaan niitä

PELAAMISHUOMIOITA

Eddie Neagle on köyhän fundamentaalikristillisen kasvatuksen täysin vinoutunut tulos: hänen voimansa yhdistettynä äärimmäiseen estyneeseen ja itsensä kieltävään ympäristöön on tehnyt hänestä inhottavan sosiopaatin, joka on täysin vakuuttunut siitä, että kaikki ihmiset ovat tekopyhiä teeskentelijöitä. Hän on jättänyt mokomat rajoitukset taakseen, ja tyytyy nyt säälimättömästi leikkimään muiden tunteilla. Hänen perheensä on köyhä ja pitää häntä suunnilleen paholaisena; hänellä ei ole mitään kotia Instituutin ulkopuolella. Hän uskottelee itselleen, ettei hän edes tarvitse sellaista.

Instituutin opettajat pitävät häntä silmällä todella tarkasti, sillä hänen voimansa on suunnilleen tuhoisimpia joita lapselle voi antaa. Mystagogue ja Whirlmind koettivat opettaa häntä vastuulliseksi, mutta molemmat näistä ovat nyt poistuneet Instituutista. Whirlmind oli ehkä ainoa aikuinen, jota Eddie pelkäsi, ja ilman tätä hän katsoo Instituutin olevan hänen henkilökohtainen leikkikenttänsä.

Eddie menestyy koulussa huonosti, mutta hänellä on aina riittävästi kavereita tekemässä hänen koulutehtävänsä. Hän saattaisi olla pinaliitäjäblokin johtaja, jos moinen asema häntä lainkaan kiinnostaisi. Hän pummii kavereiltaan rahaa, varastaa kaupoista vaatteita ja muuta pientä, ja on yleisesti tuleva pikkuluokan superrikollinen.CategoryInstituutti
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki