Wiki source for MsCalvin


Show raw source

====Ms. Calvin====
{{Image class="right" width="340" url="images/ms_calvin.jpg"}}

££%%DEX 3 WITS 4+ MANIP 4+
STR 3 INT 4+ CHAR 2
BODY 3 WILL 4 COMP 4+
Initiative 11

Attractive, Iron Nerves

Psychology 6

Oikeat statit ks. [[Unsouled]]%%££


Koko| nimi: Philippa Calvin
££Ikä: 28
Siviilisääty: Naimaton
Asuinpaikka: Davenport, Iowa££
Kansallisuus: Yhdysvallat (Kalifornia)
Aktiivinen: Instituutissa 2005-
Ryhmäside: Instituutti

Instituutin kuraattori. Todella harvoin hymyilevä seksikkäästi pukeutuva kaunis nuori nainen, joka kuitenkin kuuntelee oppilaita tarkasti ja jolta sanotaan saatavan epämääräisiä palveluksia. Jotkut kuvittelevat näiden olevan luonteeltaan arveluttavia, mutta kenties ne liittyvätkin tavallista vapaamielisempään suhtautumiseen koulun omaisuuteen tai sääntöihin.


===VOIMAT===

Ms Calvin esiintyy tavallisena ihmisenä, mutta vastikään paljastui, että hän on itse asiassa [[Unsouled]],| taisteluandroidi.

££==PELAAMISHUOMIOITA==

Ulospäin Philippa Calvin on etäinen, hieman poissaoleva eikä tunnu koskaan hymyilevän - mutta hänen viehättävä ulkonäkönsä ja taipumuksensa pukeutua hitusen paljastavasti saa monet unohtamaan nämä heikkoudet. Ammattiosaaminen hänellä on moitteeton: hän on erittäin hyvä saamaan oppilaat puhumaan ongelmistaan ja käsittelemään näitä.

Hän on myös kaikessa täysin ehdottomasti lasten puolella, jopa silloin kun se edellyttää Instituutin opettajakunnan vastustamista. Hänelle ei tulisi mieleenkään paljastaa aikuisille salaisuutta, joka hänelle on uskottu, ja hän ennemmin jättää arkaluontoiset asiat kokonaan pois kansiostaan. Hän ei sekaannu oppilaiden asioihin ellei häntä pyydetä, ja inhoaa tilanteita joissa hän joutuu tekemään valinnan eri oppilasryhmien välillä. Hän koettaa paljon mieluummin saada nämä sopimaan asiat keskenään, mikä ei alkuunkaan aina toimi.££

----
CategoryInstituutti
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki