TOYQUAKE

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/toyquake.jpg)
DEX 4	WITS 3	MANIP 6
STR 0	INT 2	CHAR 5
BODY 2	WILL 4	COMP 3

Oikea nimi: Olivia Schiller
Ikä: 8 (syntymäpäivä 10.2. 1995)
Kansallisuus: Itävalta
Aktiivinen: Saapui Instituuttiin 2012


VOIMAT


Animointi - Toyquake pystyy muuttamaan pehmoeläimiä liikkuviksi hirviöiksi, jotka tottelevat häntä. Mitä suurempi ja hurjemman näköinen pehmoeläin on, sitä vaikuttavampi hirviö siitä syntyy. Muutos tapahtuu silmänräpäyksessä, kestää niin kauan kuin Toyquake ylläpitää sitä (käytännössä yleensä joitain minuutteja), ja sen loputtua hirviö palaa takaisin pehmoeläimeksi. Animoituna voi olla useampi eläin yhtä aikaa, mutta tämä vaatii keskittymistä - yli kahdella on mahdollista tehdä vain yksinkertaisia asioita, ja yli viisi ei varmaan onnistuisi lainkaan.

Animoitu teddykarhu (oikean karhun kokoinen)
DEX 3	WITS 3	MANIP 3
STR 5	INT 0	CHAR 4
BODY 5	WILL 1	COMP 0
Claws 4, Running 4


Psyykkinen linkki - Toyquakella on mentaalinen yhteys animoimiinsa pehmoeläimiin. Hän näkee mitä ne näkevät, ja jos niitä vahingoitetaan, häntä sattuu. Teoriassa riittävä vahinko animoidulle pehmoeläimelle on traumaattista ja vaarallista hänelle itselleen - jos pehmoeläin kuolee, Toyquake ottaa henkisen AV/EV-iskun eläimen BODY-arvolla (esimerkin karhulla isku olisi 5/5, valtavalla lohikäärmeellä 9/9) Vaikuttaa siltä, että Nefario on kehittänyt keinon sivuuttaa tämän psyykkisen linkin ja voiman muitakin rajoituksia.

VARUSTEET

Pehmoeläimet - Toyquakella on aina mukanaan vähintään pari pehmoeläintä.

PELAAMISHUOMIOITA

Toyquake on seikkailunhaluinen ja itsevarma tyttö, ei välttämättä kaikkein harkitsevin mutta huomattavan ovela ikäisekseen. Hän on taitava esittämään aikuisille viatonta ja kirkassilmäistä, mutta muille lapsille hän on pomottava ja tiukka. Jos jossain on tekeillä jotain kiinnostavaa, ja Toyquake saa siitä vihjeen, hän menee takuulla paikalle ja sekaantuu asioihin. Hän suostuu kyllä noudattamaan ohjeita ja pelaamaan ryhmässä jos häntä kohdellaan tasavertaisesti ja ystävällisesti, mutta väheksyvä suhtautuminen tuo hänessä nopeasti esiin kapinallisen. Hän ei ole erityisen kärsivällinen.

Toyquaken pehmoeläimet ovat hänen kavereitaan, eikä hän halua käyttää niitä itsemurhatehtäviin - mutta toisaalta hän on itse rohkea, ja kokee eläimiensä olevan sitä myös, ja jos asia on riittävän tärkeä, hän kyllä marssittaa eläimiään tiukkoihinkin paikkoihin. Vaikka Toyquake animoi ja kontrolloi eläimiä psyykkisesti, hän kutsuu niitä nimillä ja puhuu niille (ne eivät puhu takaisin, vaikka hän väittääkin niin). Opettajat ovat tietoisia hänen psyykkisen linkkinsä implikaatioista hänen omalle terveydelleen, ja koettavat sen vuoksi saada hänet suhtautumaan voimaansa varovaisesti.
Teknisesti Toyquake on telekineetikko, illusionisti ja astraalikko, ja hänen voimillaan on vain erikoinen fokus; oletettavasti hän kasvaa yli siitä vanhempana.

Toyquake pitää sekä söpöistä että hurjista pehmoeläimistä. Hänen lempiaineitaan koulussa ovat luovat aineet - mitkä tahansa, missä hän saa kirjoittaa ja piirtää. Hänellä ei ole sävelkorvaa tai matemaattista lahjakkuutta.CategoryInstituutti - CategoryEurooppalaiset
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki