Wiki source for Vallankaappaus


Show raw source

===="KUMARTAKAA VALTIATAR SEMIRAMISIA!"====


Kesällä 2013 superrikolliskaksikko [[DoctorPalladium| Doctor Palladium]] sekä [[Semiramis]]| käynnistivät suunnitelmansa valloittaa maailman. Palladium oli rakentanut koko planeetan säätä hallitsevan laitteen, ja kytki sen Semiramisin energiakontrollivoimiin.

Palladium aloitti laitteensa testaamisen valloittamalla Trinidadin ja Tobagon. Pieni Karbianmeren valtio kukistettiin alle vuorokaudessa, ja Palladium julisti itsensä maan diktaattoriksi. Välittömästi YK:n supersankarikoalitio [[SilverShield| Silver Shield]] lähetti osaston häntä vastaan, mutta Palladium ja Semiramis onnistuivat nujertamaan nämä. Heti tämän jälkeen kaksikko teki vastaiskun Silver Shieldin päämajaan New Yorkissa, ja hajotti loppuryhmän. Seuraavaksi he kävelivät Valkoiseen taloon, vangitsivat maan johdon, voittivat keskitetyt asevoimat ja ottivat komennon.

Kalifornialainen supersankariryhmä [[LAProtectors| LA Protectors]] teki vastaiskun Palladiumia vastaan, mutta joutui tämän värväämien superrikollisten sekä Yhdysvaltain merijalkaväen pysäyttämiksi. Välittömästi tämän jälkeen Palladium antoi muulle maailmalle uhkavaatimuksen: alistukaa uuteen komentoon tai tuhoutukaa. Tämä oli käynnistää kolmannen maailmansodan, mutta yllättävät jäätymiset käytännössä neutraloivat aseellisia ja supervoimaisia vastaiskuja koko maailman halki. Muutamassa päivässä kaikki ydinasekykyiset supervallat olivat antautuneet ja voimakkaimmat supersankarit lyöty.

Kun Kiina, Venäjä, Iso-Britannia, Intia ja monet muut valtiot ilmoittivat YK:ssa antautumisestaan, heidän ilmoituksensa ottikin yllättäen vastaan Semiramis eikä Doctor Palladium. Semiramis oli pettänyt rikoskumppaninsa, ja ottanut vallan yksinomaan omiin käsiinsä. Nyt hän käyttää itsestään nimitystä Valtiatar Semiramis, ja taivuttaa koko maailmaa tahtonsa alle.

Kasapäin superrikollisia on kerääntynyt Semiramisin lipun ympärille saadakseen palasen planeetasta. Lukuisia supersankareita on vangittu, mutta monet ovat yhä vapaalla jalalla ja toimivat vastarintaliikkeenä maailman uutta hirmuvaltiasta vastaan. Heidän joukkoonsa on liittynyt myös joitakin superrikollisia, jotka eivät suostu kumartamaan Semiramista hallitsijanaan. Toisaalta, jopa muutamat supersankarit ovat kääntäneet takkinsa ja vannoneet uskollisuuta Semiramisille.

££==Yhdysvalloissa==

Semiramisin otettua Valkoisen talon hallintaansa hän otti komentoonsa armeijan. Hän vangitsi kenraalikuntaa kunnes löysi miehen, joka suostui seuraamaan häntä, urasotilaan nimeltä Raymond L. Cone (nykyinen kuuden tähden kenraali eli armeijoiden komentaja eli USA:n sotilaskoneiston ylipäällikkö, suoraan Semiramisilta käskynsä ottava). Cone toi sotilaskoneiston Semiramisin puolelle, joskin joutui kukistamaan pari irtokapinaa näin tehdessään.

Samaan aikaan Semiramis ilmoitti osavaltioiden kuvernööreille, että näiden tuli välittömästi ilmoittaa televisiossa tukevansa hänen valtaansa ja kehottamaan kansalaisia rauhallisuuteen. Jotkut tottelivat nopeammin, toisten suostuttelu vaati parin tunnin tai parin päivän jäädyttämistä. Ainoastaan Alaska ei ole antautunut (koska kylmyys ei heitä pelota), mutta Semiramis viis veisaa tästä toistaiseksi.

Tällä hetkellä 49 osavaltion kuvernöörit seuraavat tottelevaisesti Semiramisia ainakin ulospäin - vaihtoehto on jäämyrsky, armeijan saarto ja superhyökkäys. Kuvernöörien toimnta on paljolti estänyt laajemman sekasorron. Monissa paikoissa on kuitenkin hyvin levotonta, ruokalähetykset eivät kulje ja säännöstely on voimassa.

Media on sävyltään huolellisen neutraali. Kanavat, jotka asettuivat avoimesti kapinakannalle pantiin kiinni - näitä oli sekä oikeisto- että vasemmistopuolella. Kriittisiä uutisia voi lähettää, kaikkeen ei koeteta puuttua - mutta liiallinen kritiikki voi johtaa Seurauksiin.

Internet on oma anarkistinen itsensä.

===Kanada===

Britannian kuningattaren antauduttua Lontoon jäädyttämisen jälkeen koko brittiläinen kansanyhteisö seurasi. Kanadaa ei tarvinnut kovistella.

===Meksiko===

Meksikon hallinto antautui nopeasti, mutta maa repesi sen jälkeen sekavaan melkein-sisällissotaan ja kaaokseen.

===Eurooppa===

Britannia sinnitteli päiviä jäädytyksen alla, mutta lopulta hänen majesteettinsa kuningatar ilmoitti, ettei tahdo alamaistensa enää kärsivän, ja antautui. Pääministeri vaihtui samalla. Saksa antautui nopeasti, vailla halua lähteä mihinkään sotaan. Ranska kituutti lähes viikon Pariisi täydessä jäässä, kunnes kansalaismellakointi ja lakkoilu pakotti sen luovuttamaan. Pohjoismaista Norja seurasi Nato-kumppaniensa esimerkkiä, Ruotsi ja Suomi tulivat perässä. Venäjä antautui vasta, kun siihen oli kohdistettu useita täsmäiskuja; sen sotilaallinen ja poliittinen johto on hävitetty.

===Arabiemiirikunnat===

Emiirit tajusivat äärimmäisen haavoittuvuutensa kylmyydelle, ja antautuivat taistelutta. Tästä huolimatta heidän valtakunnissaan on nyt hyvin levotonta.££

----
CategoryTausta
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki