HAZANNI

Hazannisotilas plasmakiväärin kanssa

Hazannit ovat tähtienväliseen matkustamiseen kykenevä humanoidisivilisaatio ulkoavaruudesta.

Historia


Tuhansia vuosia sitten hazannien alkuperäinen kotiplaneetta tuhoutui massiivisen sodankäynnin seurauksena. Tästä alkaen hazannit ovat eläneet diasporassa pitkin avaruutta. Heidän sivilisaationsa tunnetaan nimellä Hazannin itsenäiset laivastot; se koostuu tuntemattomasta määrästä itsenäisiä kaupunkialuksia. Hallintomuotona on tunnetuissa aluksissa meritokraattinen sotilasdiktatuuri.

1970-luvulla hazannikenraali Muaxaar| saapui Aurinkokuntaan Scholastic-kaupunkialuksellaan. Nuori sotilaskadetti Thabaalynt karkasi Scholasticilta ja päätyi Maapallolle, jossa hän ryhtyi hightech-supersankariksi nimeltä Invader.| Muaxaar lähetti Cobalt Swarmina tunnetun ksenoneista koostuvan palkkasoturiryhmän Invaderin perään, mutta nämä eivät lopulta saaneet häntä palautettua. Sen sijaan Muaxaar koetti itse valloittaa maapallon 1980-luvun puolivälissä, mutta yritys epäonnistui. Muaxaar syrjäytettiin ja Scholastic lähti pois Aurinkokunnasta.

25 vuotta myöhemmin uudelleen Muaxaarin komentama Scholastic palasi, ja julisti avoimen sodan planeetan valloittanutta Semiramisia| vastaan.

CategoryAvaruusolennot
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki