ELIXIR

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/elixir.jpg)

DEX	3	WITS	4	MANIP	3
STR	2	INT	3	CHAR	3
BODY	3	WILL	4	COMP	4
Initiative 11

Omin-Power 6 (Alchemical potions only; Must prepare)
Comprehend Languages 4 (Magical Bracelets)

Underage


Oikea nimi: Thiya Jacobsen
Ikä: 13 (7. luokka)
Kansallisuus: Israel
Aktiivinen: Instituutissa 2012-

Alkemistinen maagi

VOIMAT


Alkemia - Osaa luoda erilaisia maagisia sekoituksia loitsukaavoja käyttämällä
Rannekkeet - Elixirillä on maagiset rannekkeet, joita hän ei saa irti. Rannekkeiden avulla hän mm. ymmärtää outoja kieliä.

PELAAMISHUOMIOITA

Elixir on ulkoilmahenkinen tyttö, jonka maagiset kyvyt ovat peräisin hänen löytämistään rannekkeista. Rannekket eivät lähde helposti irti hänen käsistään, eikä Mystagogue halunnut yrittää irrottaa niitä. Ne kasvavat Elixirin mukana, ja kuiskivat hänelle loitsukaavoja.

Elixirillä ei ole vielä maagille sopivaa tahdonvoimaa tai itsekuria, ja hän pitää koulussa enemmän liikunnallisista aineista kuin teoriasta. Hän on kuitenkin päättänyt oppia käyttämään maagisia kykyjään, ja siksi kiinnittää paljon huomiota maagisiin aineisiin. Hän oli aiemmin yksi Heartbreakerin hangaroundeista, mutta tämän lähdettyä koulusta on tajunnut pojan vain manipuloineen häntä. Elixir tiedostaa kaverinsa Crisscrossin olevan vielä pahemmin Heartbreakerin uhri, ja haluaa kostaa pojalle. Samalla hän oppi hieman vastuuntuntoa, ja aiemmin hän harkitsi voimiensa käyttämistä kaikenlaisiin lemmenjuomiin, mutta nyttemmin ei tahdo moisia tehdä enää kenellekään.CategoryInstituutti
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki