GUNSTER

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/gunster.jpg)
DEX	5	WITS	3	MANIP	3
STR	4	INT	2	CHAR	3
BODY	4	WILL	3	COMP	4
Initiative 11

Energy Blast 7, Force Shield 7, Flash 1

Underage, Psychological Restriction: Gun Nut

Oikea nimi: Christopher Zucci
Ikä: 14 (9. luokka)
Kansallisuus: Yhdysvallat (Chicago, Illinois)
Aktiivinen: Instituutissa 2010-
Ryhmäside: Instituutin pintaliitäjät

Pintaliitäjien wannabe-gangsteri, joka tekee energiasta pistooleja.


VOIMAT

Energiapistoolit - Luo energiasta pistoolin näköisiä kimppuja käsiensä ympärille, ja ampuu niistä tuhoisia energiaiskuja.
Energiakilpi - Voi luoda energiasta myös kilven, ja käyttää sitä esim. putoamaan korkealta turvallisesti

PELAAMISHUOMIOITA

Gunster ihailee gangsterikulttuuria ja aseita, ja vaikka hän voisi käyttää energiasäteitään muutenkin, hän rakentaa niistä aina ensin itselleen pistoolit ennenkuin alkaa roiskia. Hänen voimansa on hyvin tuhoisa ja hänen asenteensa sen kanssa on huono.

Gunsterin tausta on Chicagon lähiöistä, ja hän on tyypillinen wigga. Hänen vanhempansa lähettivät hänet Instituuttiin turvaan päällekarkaussyytteiltä. Hän ei ole vielä tappanut ketään, mutta ennen Instituuttiin saapumistaan hän toimitti kyllä pari ihmistä sairaalaan voimillaan. Nämä olivat kuitenkin teknisesti aseistettuja, joten koko tapahtuma katsottiin itsepuolustukseksi.

Gunster kuvittelee olevansa syvältäkin hoodeista, mutta hänellä on todellisuudessa lähes keskiluokkainen tausta; verrattuna vaikkapa oikeasti köyhistä oloista tulevaan Heartbreakeriin hän on kylllä valinnut thug lifen eikä toisinpäin.

Pintaliitäjäporukassa Gunster on lähinnä lihas, ja välillä kärsii johtamisharhaluuloista. Kuitenkin hänen tuore ihmissuhdestatuksensa ja teini-iän ahkera hormonitoiminta distraktoivat häntä tästä.CategoryInstituutti
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki