INSTITUUTIN TILAT


 (image: http://invincible.karmavector.org/images/bg_institute_groundplan.jpg)

Kokonaisuus


Instituutin alue on jaettu muutamaan vyöhykkeeseen

Reuna-alue on Instituutin julkisivu, ja alue, jossa saattaa käydä ketä tahansa. Täällä käydessä kaikkien tulee ylläpitää Instituutin salaisuutta - ei voimia, ei outoa ulkonäköä, ei mitään tavallisesta sisäoppilaitoksesta poikkeavaa.

Koulualue on suunnilleen 1500 metriä halkaisijaltaan oleva kehä, johon kuuluu rakennuksia, sisäpiha, urheilukenttiä, villinä kasvavaa maissia ja muutamia metsiköitä. Se on maagisten varokeinojen suojaama alue, jonka läpi satunnaisen tunkeilijan on vaikea löytää ja jonka sisältä juuri mikään ei näy tai kuulu ulos. Tällä alueella oppilaat saavat tehdä oikeastaan mitä tahansa.

Opettajien alue koostuu niistä alueista, joihin oppilailla ei ole pääsyä ilman erillistä lupaa. Nämä ovat pääasiassa Instituutin opettajanhuoneet ja maanalaiset osat.

Rakennuksia


Reuna-alueella:

Toimisto on Instituutin vastaanottorakennus, jossa siviilihenkilökuntaan kuuluva virkailija ottaa vastaan tavaralähetyksiä ja opastaa yleisöä. Siellä sijaitsevat myös siviilihenkilöstön sosiaalitilat sekä pari kokoushuonetta.

Kahvila on koulualueella toimiva kaupallinen kahvila, jonka omistaa bonapartelainen yrittäjä (joka tietää koulun luonteen). Kahvila tarjoaa töitä koulun oppilaille, ja yleensä kassakonetta ja tarjoilua hoitaakin oppilas, joskus myös keittiötä.

Varastohalli ottaa vastaan saapuvan tavaran. Se koostuu suurista hisseistä; tavara kuljetetaan varsinaiselle koulualueella maanalaista rahtihihnaa myöten, jotteivät tavaran toimittajat joutuisi lähelle koulun omituisuuksia.

Koulualueella:

Poikien ja tyttöjen asuntolat ovat kolmekerroksisia rakennuksia, joissa eri-ikäiset oppilaat asuvat, 4-2 hengen huoneissa. Joissain tapauksissa jollakulla saattaa olla yhden hengen huone. Asuntoloiden alapuolella sijaitseva väestönsuojat.

Ruokasali on juuri kuten on kuvattukin. Instituutissa tarjoiltava ruoka on yleensä todella korkealaatuista, ja kaikkia erikoisruokavalioita voidaan tarjota. Sen alemmassa kellarikerroksessa sijaitsee Instituutin huoltokompleksi: generaattori, tietokonekeskus, LVI ja muu olennainen.

Koulurakennus sisältää valtaosan luokkatiloista. Se on kolmikerroksinen rakennus, paljon suurempi kuin mitä Instituutti periaatteessa edes tarvitsisi, ja sen luokat ovat erittäin hyvin varusteltuja. Luokat yltävät kellareihin asti. Koulurakennuksen eteläpäässä on terveyskeskus, hammaslääkäritila sekä koulukuraattorin työhuone. Instituutin yöpäivystys hoidetaan täältä käsin, ja täällä on myös vastaavan henkilökunnan edustajan nukkumatila.

Hallintorakennus sisältää opettajainhuoneet, kokoustilat, kanslian, arkiston ja oikeastaan kaikki ne paikat, joinne oppilailla ei ole juuri mitään asiaa. Siellä on myös osa henkilökunnan edustajien asunnoista.

Vierailijakeskus sisältää vierailijoille tarjottavat majoitustilat, sekä loppuosan henkilökunnan asunnoista.

Liikuntasali pitää sisällään paitsi voimistelusalin, palloiluhallin ja uima-altaan, myös tilat joissa voi testata oppilaiden voimia turvallisissa oloissa. 3 maanpäällistä ja 2 maanalaista kerrosta.

Vaja on koulualueelle johtavan tien varressa. Se sisältää puutarhanhoitovälineitä. Erään paneelin takana on kameravalvonnan laitteistoa, ja lattialta löytyy luukku maanalaisiin käytäviin.
CategoryTausta
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki