Revision [1503]

This is an old revision of Invincible06 made by AdminDare on 2014-01-05 17:19:20.

 

INVINCIBLE #6


<-- #5 - #7 -->


Shakkimetaforat on automaattisesti nokkelia

Uusivuosi 2014


Useita Instituutin oppilaita saapuu New Yorkiin uudeksivuodeksi. Muutamalla I7:n jäsenellä on ollut ajatus viettää uusi vuosi kaupungissa, varsinkin kun lähellä on jo ennestään useita kavereita. Kaupungissa ovat valmiiksi Cirrus, Eightball, Rashid ja Unity; Rashidilla on Times Squaren Marriott-hotellista sviitti, jossa juhlat järjestetään. Rune pääsee Richmondista paikalle sedän perhetutun kyydillä, Lightnign Dust ja Grace pystyvät melko helposti liikkumaan mantereen toiselta laidalta paikalle. New Yorkiin saapuu myös Glass,| joka on viettänyt tylsää joulua koululla, Fighting Raptor kotoaan Connecticutista, Wendy| joka on ottanut bussin Tennesseestä, ja Gecko,| joka on juuri saanut harjoittelija-ajokorttinsa ja ajaa Floridasta. Moniin muihin kavereihin ollaan yhteydessä videopuheluilla.

Uudenvuoden yhtedessä jaetaan joululahjoja. Näitä on melkoinen pino. Rune on ostanut tyhjäksi richmondilaisen karkkikaupan, ja makeisia jaetaan monikymmenkiloinen vuori. Rashidin lahjat ovat tyrmääviä: Theo saa biljardipöydän, Lightning Dust kalliin iltapuvun ja Unity kaikkein älyttömimpänä lahjana leijonanpennun. Unity itse jakaa kavereilleen samantyylisiä kaulakoruja joissa on kantajan nimi, Wendy saa Doctor Who 50th Anniversary -suklaata ja keräilydalekin. Fighting Raptor antaa Cirrusille kehystetyn taitavasti piirretyn fanitaidekuvan Silver Shieldissä joskus olleista sankareista (mm. Cirrusin äiti Engage)| jossa nämä ovat nujertaneet Semiramisin ja nostavat tähtilippua salkoon.

Juhlien oma tarjoilu on alkoholitonta, mutta hotellihuoneen baarikaapista löytyy kyllä shampanjaa ja viiniä, ja Gecko sekä Rune ovat tuoneet mukanaan olutta. Niinpä oikeasti alkoholia haluavat löytävät sitä kyllä. Juhlinnan lomassa I7:n jäsenet ehtivät kertoa toisilleen viimeaikaisista edesottamuksistaan. Rashidkin saadaan viimein ajan tasalle Iowan vastarintasolun aikomuksista ja hänet kutsutaan mukaan sen toimintaan.

Juhlinnan yhteydessä Lightning Dust ja Fighting Raptor dissaavat toisiaan kuten tavallista, ja hieman shampanjaa saatuaan Wendy avautuu masentavasta joulukokemuksestaan Runen peilikuvan kanssa. Crystalin mielestä jos Runen peilikuva kerran pitää Wendystä, ehkä Wendyn kannattaisi harkita seurustelemista hänen kanssaan eikä Runen kanssa. Vuoden vaihtuessa parvekkeelta katsotaan Times Squaren pallon putoamista, kuunnellaan valtiatar Semiramisin uudenvuodentervehdys alamaisilleen ja muistetaan, että nykyään eletään diktatuurissa. Menneisyydessä Semiramisin ja Doctor Palladiumin tapaamista seuranneet kertovat, miten Semiramis on tai oli ainakin kesällä ylipainoisen kotiäidin näköinen ja miten hänen ensitapaamisensa tohtorin kanssa meni.

Cirrus käy lennättämässä Glassia ja väsymystä uhmaten näyttää hänelle New Yorkia ilmasta käsin. Sviitin porealtaaseen lasketaan vettä ja valtavasti kylpyvaahtoa, hotellin kaupasta saa uimapukuja jotka monet pukevat päälle ja käyvät altaassa poreilemassa. Gecko on biljardissa ylivoimainen, joten Theo tasoittaa peliä hieman kitkavoimillaan. Gecko ei ota tätä lainkaan hyvin, ja kun Theo kertoo käyttäneensä voimiaan, Gecko soimaa häntä siitä, että hän sai tämän näyttämään huonolta kun paikalla oli tyttöjä. Kun väsymys viimein ajaa ihmiset nukkumaan, huonejako tuottaa vähän murhetta. Crystal ja Grace sekä Theo ja Cyrus ovat tutulla meiningillä kämppiksiä, mutta Runen, Geckon ja Glassin varattua kukin yhden huoneen Wendy ja Chisha jäävät ihmettelemään, mihin mennä nukkumaan. He päätyvät lopulta samaan huoneeseen Runen kanssa ja nukkuvat pojan molemmilla puolilla. Fighting Raptor lentää takaisin kotiinsa.

Aamulla Wendy jää vuoteeseen juttelemaan Runen kanssa, Chisha livahtaa pois ja siirtyy Geckon huoneeseen. Ensin Gecko harmistuu kuullessaan, että hänen vieressään nukkui 0 tyttöä ja Runen vieressä 2, mutta kun Chisha sanoo että ehkä kuitenkin mieluummin olisi ollut siellä, hänen harminsa vähenee. Chisha ja Gecko jäävät kaulailemaan ja suukottelemaan aamuksi.

Suuren aamiaisen jälkeen Theo toimii posselle turistioppaana New Yorkissa. Ohjelmassa ovat klassiset turistinähtävyydet, sekä harvemmin nähdyt Harlemin makeet paikat. Pari päivää vietetään New Yorkissa, ja sunnuntaina viimein otetaan juna takaisin kohti Iowaa. Nähtyään Theon kotiseudut Rashid vaatii saada ostaa Theolle lentolipun koululle. Ykkösluokan liput ovat älyttömn kalliita, mutta niitä sentään saa vielä.

Kevätlukukauden ensimmäinen kouluviikko


Koululla Grace, Rune ja Unity käyvät juttelemassa Ancient Guardianin kanssa keijumetsästä, jonne Grace pystyy siirtymään. [Detaljit tästä täydentää joku muu].

Rashid puolestaan juttelee Viaticumin| kanssa Malign Hypercognition Disorderin hoitamisesta. Toisin kuin Rashidin aiemmin tapaamat spesialistit Viaticum ei hyväksy näkemystä, jonka mukaan MHCD on tauti, jonka progressio on aina pysäytettävä yhteiskunnan parhaaksi; rehtorin mielestä MHCD:n näkeminen aina tuhoisana voimana johtuu vain siitä, että tautia on tutkittu yksinomaan rikollisissa. Yhteiskunnan parhaaksi toimivista tautia ei ole koskaan edes yritetty etsiä. Rehtori toteaa, että häntä itseään ei ole diagnosoitu, mutta epäilee että tauti hänestä kyllä löydettäisiin. Hän arvelee kuitenkin myös, että esimerkiksi Frances "Psyche"| Busiek (toinen niistä henkilöistä, joiden mukaan Instituutti on nimetty) kärsi itse asiassa MHCD:stä.

Koulun debaattikerho saa vuoden ensimmäiseksi väittelyn aiheeksi "Onko demokratia paras hallintomuoto?" Puolesta argumentoivaan joukkueeseen päätyvät Cirrus, Fighting Raptor ja Heartbreaker,| vastapuolelle Miss America, Kayla Parakees sekä Rashid. Argumentit ovat taattua yläasteikäislaatua; Fighting Raptor vetoaa Yhdysvaltain perustuslakiin, Kayla huomauttaa korruption mahdollisuudesta. Yleisöstä kuuluu välihuutoja. Puolustuksen lopuksi Heartbreaker| esittää tunteisiin vetoavia näkemyksiä todella vakuuttavasti, mutta hänen vastaväittäjänsä Rashid ei hieman yllättäen olekaan altis hänen tunnemanipulaatiovoimalleen, ja onnistuu pitämään kiinni järkiargumenteistaan tästä huolimatta. Heartbreaker ei lainkaan siedä sitä, että häntä uhmataan, ja hänestä leviää omaan joukkueeseen musta viha Rashidia kohtaan. Tunnemanipulointivoimista johtuen Cirrus näkee yhtäkkiä Rashidin pahana ja sivistyneen yhteiskunnan vihollisena.

Yleisön joukossa Crystal nauttii siitä, että joku panee Heartbreakerille kampoihin tämän lempilajissa, ja viskaa tätä pienellä kuminpalasella. Juuri kukaan yleisöstä ei edes huomaa osumaa, mutta Heartbreaker itse tajuaa mitä tapahtui. Hän koettaa voimallaan kalastaa syyllisen esiin yleisöstä, mutta hän yrittääkin yhtä aikaa vaikuttaa liian moneen suuntaan, ja hänen voimansa kääntyy häntä itseään vastaan. Hänen itsevarma esiintymisensä murenee, ja hetken aikaa väittelyä seuraamaan kokoontuneet kymmenet oppilaat näkevät hänet ilman hänen voimansa vaikutusta: pienenä, ilkeänä laihana nilkkinä josta kukaan ei todella pidä. Heartbreaker tajuaa itse mitä tapahtui, muttei saa tilannetta enää hallintaansa; hän perääntyy puhujanpöntöstä vaikeana, ja debaatin järjestäjä yhteiskuntaopin opettaja Mr. Long ilmoittaa väittelyn päättyneen.

Koululaisista juuri kukaan ei oikeasti pidä Hearbreakerista, tätä asiaa on vaan lähes mahdoton muistaa silloin kun poika on itse paikalla. Niinpä Rashid, joka näennäisesti juuri höykytti tätä debaatissa, saa paljon selkääntaputteluja ja kehuja omasta argumentoinnistaan, jopa henkilöiltä joilta ei tätä normaalisti voisi odottaa. Cirrus ja Fighting Raptor tajusivat myös Heartbreakerin aiemman vaikutuksen heihin, ja vetäytyvät vähin äänin setvimään päätään.

Heartbreakerin kosto


Pelinjohtajan kommentteja


kesken

<-- #5 - #7 -->CategoryPelit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki