MICRONAUT

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/micronaut.jpg)

DEX	8	WITS	6	MANIP	3
STR	3	INT	3	CHAR	3
BODY	4	WILL	5	COMP	4
Initiative: 17

Shrinking 6, Flight 4 (40 kph), Sealed Systems 14, Skin Armor 2,
Claws 5, Self-Manipulation 6, Radar Sense 6, Mind Blank 15, 
Radio Communication 6, Thermal Vision 5

Oikea nimi: Nudar Siham
Ikä: 26
Kansallisuus: Libanon (asuu pysyvästi Yhdysvalloissa

Aktiivinen: 2010-
Ryhmäside: Silver Shield

Pienikokoinen lentävä humanoidirobotti, tiedustelija, kotoisin Lähi-Idästä, Silver Shieldin jäsen.

VOIMAT


Robottikeho - Micronaut on noin kymmenen senttiä pitkä robotti. Kokoisekseen hän on huomattavan vahva ja jaksaa nostaa noin sata kiloa. Hän lentää noin 40kph ja hänellä on useita ylimääräisiä aisteja.

PELAAMISHUOMIOITA


Nudar Siham oli libanonilainen insinööriopiskelija, joka oli mukana kybernetiikan alan tutkimusryhmässä. Tutkimusryhmä teki testejä miniatyrisoidulla robotilla, mutta omituinen onnettomuus siirsi Nudarin mielen robotin kehoon. Nudarin oma keho jäi koomaan.

Robotti tuli Cuben| kaappaamaksi ja modifioimaksi, mutta Silver Shield onnistui vapauttamaan sen. Nudar palasi ensin Libanoniin ja koetti esiä keinoa palauttaa mielensä omaan ruumiiseensa, mutta tämä ei tuntunut onnistuvan. Instituutin Whirlmind koetti auttaa häntä tässä, mutta ei kyennyt saamaan kiinni Nudarin mielestä sen robottikehossa.

Nudar on tavallaan hyväksynyt oman kehonsa menetyksen. Tehdäkseen jotakin hyödyllistä hän hakeutui Micronautina YK:n töihin, ja päätyi Silver Shieldin koejäseneksi loppuvuodesta 2012. Hänen koeaikansa oli loppumassa kun Semiramisin vallankaappaus tapahtui.CategorySupersankarit - CategoryAasialaiset - CategoryVastarinta

There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki