THE COUNTESS

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/countess.jpg)
DEX	9	WITS	6	MANIP	8
STR	7	INT	8	CHAR	8
BODY	11	WILL	14	COMP	10
Initiative: 21

Shape Change 13 (Single form: Dragon)

Age, Irrational attraction: Power (Serious), Irrational Attraction: Honor (Minor)

Oikea nimi: Kreivitär Leontina
Ikä: 62
Kansallisuus: Translavia
Aktiivinen: 1969 - 1995
Ensiesiintyminen: Plan B #1

Itäeurooppalainen supervoimainen diktaattori, joka syöstiin vallasta 1990-luvulla. Pakeni Penikese Islandin vankilasta Semiramisin vallankaappauksen aikaan.

VOIMAT


Yliluonnollinen voima ja kestävyys
Muodonmuuttaminen

PELAAMISHUOMIOITA


Countess hallitsi omaa pientä valtakuntaansa yli neljännesvuosisadan, kunnes hänet viimein nujerrettiin ja vietiin kansainväliseen sotatuomioistuimeen. Nyt hän viruu amerikkalaisessa vankilassa käytännössä unohdettuna. Hän on sivistynyt, ylpeä, häikäilemätön mutta kunniallinen nainen, eikä hänellä ole mitään kiinnostusta jäädä Yhdysvaltoihin.

Countess on palannut Translavian valtaistuimelle. Semiramis on ottanut häneen yhteyttä, ja pyytänyt häntä liittymään joukkoihinsa, mutta Countess ei ole suostunut. Diplomaattisesti Semiramis on todennut, että muodollisesti he ovat nyt sodassa, mutta niin kauan kuin Countess ei avusta Semiramisin viholllisia, aktiivisesti toimi häntä vastaan tai aloita jotain aivan massiivisen murhanhimoista operaatiota Euroopassa, hän saa olla rauhasssa ja saattaa saada jopa Semiramisin tukea. Tämä tilanne ei kuitenkaan miellytä Countessia, joka ei tahdo olla kenenkään alainen.CategorySuperrikolliset - CategoryEurooppalaiset
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki