HAMMERDANCER

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/hammerdancer.jpg)

DEX	6	WITS	4	MANIP	4
STR	10	INT	3	CHAR	4
BODY	10	WILL	5	COMP	6
Initiative 14

Invulnerability 5

Strange Appearance, Limitation: Wounds (BODY 9, DEX 5)

Oikea nimi: Norma Jerrenthal
Ikä: 48 (s. 1965)
Kansallisuus: Yhdysvallat (Georgia)
Aktiivinen: 1982-2004, 2013 -
Ensiesiintyminen: PlanB01

Palkkasoturihenkinen| superrikollinen, pakeni Penikese Islandilta.

VOIMAT


Yliluonnollinen voima ja kestävyys - huomattavan vahva ja vaurionsietoinen. Hammerdancer jaksaa nostaa 30 tonnia.


PELAAMISHUOMIOITA

Hammerdancer on sotilastaustainen superpalkkasoturi, kykenevä sekä käskemään että ottamaan käskyjä. Nuorempana hän oli hämmästyttävän kaunis, mutta vankila ja vuodet ovat kovettaneet häntä. Hän on ottanut useita kertoja yhteen Engagen| kanssa, ja esim Cirrus| tunnistaa hänet välittömästi ja on varmaan nähnytkin hänet vilaukselta pienenä. Hänellä on pitkän uransa aikana ollut suhde mm. Earthshakerin| kanssa, jota kaikki aina hämmästelevät - vahingoittumaton nainen ja supervahva mies ovat kuitenkin olleet hyvin yhteensopiva pari.

Hammerdancer on synnynnäinen kersantti, hyvin lojaali omilleen, ja tästä johtuen hänen allaan palvelevat pitävät hänestä. Ammattirikollisena hän on kyyninen ja kokenut, muttei oikeastaan osaa muutakaan kuin rikollisuuden. Hän osaa tarvittaessa olla häikäilemätön tappelija, ja on välillä epäselvää missä hänen brutaalin ammattirikollisen esityksensä loppuu ja oikea raakuus alkaa.

Hammerdancer ja Tech Jinx olivat rakastavaisia Penikese Islandilla, ja nykyään vaikuttavat perinteiseltä butch-femme -parilta. Kuitenkin Hammerdancer on perinteisesti pitänyt enemmän miehistä, tällä hetkellä siro nuori tyttö on vain kovin leimautunut häneen ja hän tunnistaa tämän hyödyllisyyden vaikka haluaisikin dumpata tämän.CategorySuperrikolliset - CategoryVastarinta
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki