Revision history for PlanB06


Revision [1906]

Last edited on 2014-06-15 22:34:23 by AdminDare
Additions:
[[Eightball01| Eightball #1 -->]]
[[Eightball01| Eightball #1 -->]]


Revision [1893]

Edited on 2014-06-14 13:25:59 by AdminDare [linkitystä lisätty]
Additions:
[[Invincible09| <-- Invincible #9]] - [[Invincible10| Invincible #10 -->]]
[[Invincible09| <-- Invincible #9]] - [[Invincible10| Invincible #10 -->]]
Deletions:
[[Invincible10| Invincible #10 -->]]
[[Invincible10| Invincible #10 -->]]


Revision [1885]

Edited on 2014-06-02 17:15:20 by AdminDare [Pelikerran kuvaus valmis]
Additions:
Teemallisesti viimeinen osa oli parempi kuin toteutukseltaan. Sinänsä pelin tarkoituskin oli lähinnä antaa pahiksille maailman avaimet ja katsoa, mitä näillä halutaan tehdä. Lopputulos kelpasi minulle oikein hyvin, ja oli myös erinomaisesti genreen sopiva. Condor-parka oli myynyt kaikki periaatteensa ja liittoutunut Semiramisin kanssa, muttei lopulta ollut tajunnut, että jos ryhtyy pahikseksi, pitää hyväksyä että pahikset välillä (usein) häviää. Semiramisille tämä oli kaikki selvää, mutta hyvikselle ei niinkään.
Kokonaisuutena olen Plan B:iin varsin tyytyväinen; se täytti aika pitkälle ne tavoitteet joita sille asetinkin. Pahikset saivat pahistella, ja vaikka pari keikkaa menikin vähän hyväntekeväisyyden puolelle, oltiin lopulta kuitenkin mukavasti oman edun tavoittelemisen maailmassa. Hiomista peli olisi kaivannut toki enemmän, mutta kun tekee ropeja periaatteella "ensin sovitaan pelin ajankohta ja sitten kirjoitetaan peliä kunnes pelaajat saapuvat paikalle, jolloin pelautetaan se mitä on valmiina", tämä on ainainen tilanne.
Deletions:
Teemallisesti viimeinen osa oli parempi kuin toteutukseltaan. Sinänsä pelin tarkoituskin oli lähinnä antaa pahiksille maailman avaimet ja katsoa, mitä näillä halutaan tehdä. Lopputulos kelpasi minulle oikein hyvin, ja oli myös erinomaisesti genreen sopiva.
Condor-parka oli myynyt kaikki periaatteensa ja liittoutunut Semiramisin kanssa, muttei lopulta ollut tajunnut, että jos ryhtyy pahikseksi, pitää hyväksyä että pahikset välillä (usein) häviää.


Revision [1884]

Edited on 2014-06-02 17:10:20 by AdminDare [Pelikerran kuvaus valmis]
Additions:
Negacorpin sukkula palaa Coloradoon. Matkan aikana Condor tulee tajuihinsa, eikä tunnu muistavan mitään Horuksen hetkellisestä possessiosta. Sen sijaan hän ei ota lainkaan hyvin oivallusta siitä, että Semiramis on kukistettu. Valtiatar itse tuntuu ottavan valtansa kaatumisen hyvin rennosti - hän sanoo, että ryhtyi koko touhuun alunperin, koska Palladium oli hyvä ottamaan mutta huono pitämään, ja hän arveli, että hän onnistuisi ehkä pysymään vallan kahvassa vähän pidempään, vaikka oli veikannut että vuotta hän ei välttämättä kestäisi. Sittenkin Condor oli tarttunut täysillä Semiramisin lupaamaan maailmaan ja piti sitä parannuksena vanhaan. Semiramis sanoo, että hän oli luvannut yrittävänsä parantaa maailman, mutta tosiseikka on, että diktaattorit tahtovat saada turpaansa.
Valtiatarta ei koeteta toimittaa viranomaisille - joka tapauksessa ne vielä vastaavat enimmäkseen hänelle, eikä hänellä ole ilmeisiä haluja yrittää palata komentoon nyt kun glasiaattori ja helppo keino dominoida planeettaa ovat tuhoutuneet. Sen sijaan hän päätyy lähtemään Condorin ja Negan kanssa oluelle ja puhumaan politiikkaa vuoristolinnoituksen läheisen lomakeskuksen ravintolaan. Nega selittää Semiramisille libertaariutopiasta, ja Semiramis väittää vastaan, että on helppoa tehdä utopia jos suuria väestöleikkauksia on toteutunut ensin. Condor ei kestä näiden juttuja, ja ottaa helvetisti viinaa.
===Jälkeenpäin===
>>"Patrioottisena amerikkalaisena olen ylpeä siitä, että meillä on pian taas paras kongressi jonka rahalla saa" - Hammerdancer>>Condor lentää tiehensä, ja siviilivermeisiin vaihtanut Semiramis kävelee matkoihinsa. Negacorpilla suunnitellaan tulevaisuutta. Semiramisin diktatuuri romahtaa luultavasti muutamassa viikossa, mutta jäljelle on jäänyt valtatyhjiö, jota kukin superrikollinen voi hyödyntää tavallaan. Panzerfaust aikoo ohjailla Etelä-Amerikan valtioita haluamaansa suuntaan ja hankkia itsensä harmaaksi eminenssiksi näiden hallitsijoiden takana. Hän tarjoaa Sutekhille paikkaa joukoissaan, mutta tämä lähtee ennemmin Egyptiin. Nyt kun Horus on virallisesti (jumalten silmissä) kukistettu eikä USA ainakaan hetkeen sotke maan asioita, hän katsoo voivansa asettua faraoksi faraon paikalle. Molemmat sotalordit tarjoavat Hammerdancerille paikkaa joukoissaan, ja tämä päätyy ensin lähtemään Panzerfaustin mukaan.
White Wind on edelleen hapan siitä, että hänen maailmanvalloituksensa ei toiminut, mutta hänelle huomautetaan, että se olisi luultavasti ollut lyhytkestoinen ja hankala keikka. Hän myöntää, että näin olisi voinut olla, ja päättää lähteä Sutekhin mukaan valtaamaan Egyptiä - kylmyysvoimat ovat aavikolla edukseen.
Nega harkitsee Yhdysvaltain politiikkaan lähtemistä. Hän arvelee, että nähtyään kunnon annoksen diktatuuria maa on valmis hyväksymään hänen tarjoamansa rajoittamattoman vapaan markkinatalouden.
Kuusiosainen minisarja on päättynyt. Invinciblessä pelataan vielä yksi ryhmäpeli ja kenties yksi tai kaksi sooloa, sen jälkeen tämä vuoden kestänyt projekti on ohi.
Teemallisesti viimeinen osa oli parempi kuin toteutukseltaan. Sinänsä pelin tarkoituskin oli lähinnä antaa pahiksille maailman avaimet ja katsoa, mitä näillä halutaan tehdä. Lopputulos kelpasi minulle oikein hyvin, ja oli myös erinomaisesti genreen sopiva.
Deletions:
Kesken!
Teemallisesti parempi peli kuin toteutukseltaan. Sinänsä pelin tarkoituskin oli lähinnä antaa pahiksille maailman avaimet ja katsoa, mitä näillä halutaan tehdä. Lopputulos kelpasi minulle oikein hyvin, ja oli myös erinomaisesti genreen sopiva.


Revision [1883]

Edited on 2014-06-02 07:27:20 by AdminDare [Pelikerran kuvaus valmis]
Additions:
Eightball soittaa Negalle ja kertoo että hän ja Shadow aikovat lähteä Unsouled ja Steel Tiger mukanaan. Unsouledin mukaan asemalla ei pitäisi olla enää muita. Hetken aikaa pohditaan, pitäisikö glasiaattori vaan viedä ja kaikki todistajat murhata, mutta tämä todetaan tyylittömäksi. Sen sijaan glasiaattorin viereen tuodaan ohjus hazannien rahtialuksesta, ja Condor sekä Semiramis evakuoidaan kahleissa alukseen joka lähtee kohti Maapalloa. Kun asteroidi on jäänyt taakse, ohjus laukaistaan, ja asteroidin kuori halkeaa. Glasiaattori on historiaa.
I7 laskee sukkulansa laskeutumisalustana toimivalle palaneelle pellolle. He ovat ilmoittaneet vararehtorille olevansa tulossa ja tuovansa uuden Steel Tigerin mukanaan. Vararehtori Konchady sekä ambulanssi ovat laskeutumispaikalla vastassa. Konchady ruuvaa nopeasti Steel Tigerin panssarin kypärän auki, ja paljastaa ehkä 30-vuotiaan intialaisen miehen, oletettavasti jonkun sukulaisensa. Mies on juuri ja juuri tajuissaan, ja vaihtaa Konchadyn kanssa muutaman sanan jollain intialaisella kielellä. Selvästikään vararehtori ei ole suunnattoman innostunut siitä, että hänen kehittämänsä taistelupanssari on nähtävästi ollut mukana puolustamassa Semiramisin glasiaattoria. Vielä pahemmin Konchady järkyttyy nähdessään Unsouledin ja tajutessaan, että hänen koulunsa koulupsykologilla on salainen menneisyys superrikollisena ja taisteluandroidina. Shadow ja Eightball jakavat tietonsa Semiramisin tappiosta ensin hazannien ja sitten Coloradon solun käsissä, sekä glasiaattorin tuhoutumisesta.
Deletions:
Eightball soittaa Negalle ja kertoo että hän ja Shadow aikovat lähteä Unsouled ja Steel Tiger mukanaan. Unsouledin mukaan asemalla ei pitäisi olla enää muita. Hetken aikaa pohditaan, pitäisikö glasiaattori vaan viedä ja kaikki todistajat murhata, mutta tämä todetaan tyylittömäksi. Sen sijaan glasiaattorin viereen tuodaan ohjus hazannien rahtialuksesta, ja Condor sekä Semiramis evakuoidaan kahleissa alukseen joka lähtee kohti Maapalloa.


Revision [1882]

Edited on 2014-06-01 23:23:29 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Panzerfaust kysyy, mitä White Wind muka tekisi, jos olisi maailman keisari. White Wind vastaa haluavansa perustaa jäisen hallintopalatsin jonnekin jossa se todella erottuu, vaikkapa päiväntasaajalle. Hän alkaa jaella maailmasta osia tiimilleen - Etelä-Amerikka Panzerfaustille, USA Negalle, Afrikka Sutekhille, Kiina Tech Jinxille (joka protestoi ja sanoo olevansa amerikkalainen eikä kiinnostunut Kiinasta). Kun hän ryhtyy kurottamaan voimallaan planeetalle tehdäkseen sillä jotain, Nega telesiirtyy hänen taakseen ja tempaisee brainbooster-kypärän pois hänen päästään. White Windiin iskee välittömästi migreenikohtaus, mutta hän ei kuitenkaan päästä irti glasiaattorin ohjaimista. Valtava purskahdys veitsenteräviä jääpiikkejä iskee joka suuntaan hänestä. Vieressä oleva Nega väistää täpärästi lävistetyksi tulemisen, kauempana Panzerfaustiin iskee tyhjästä jättimäinen jääpuikko, joka seivästäisi tavallisen ihmisen muttei riitä kuin ruhjomaan häntä. Hallin lämpötila putoaa, mutta Nega saa kiskaistua White Windin pois glasiaattorin ohjainten luota ennenkuin tämä villiintyy täysin. Jäägeneraatio loppuu, ja White Wind vaipuu migreenisenä lattialle.
Pystyyn jääneet superrikolliset jäävät pohtimaan, mitä glasiaattorille pitäisi tehdä. Se on selvästi valtavan voimakas laite, mutta Palladiumin rakentamana teknologiana se on vuosisatoja edellä edes Negan käsityskyvystä, ja sen tuloksekas tutkiminen olisi luultavasti mahdotonta. Semiramis sanoo, että paikallaolijat voisivat yhä hallita hänen rinnallaan, mutta hänelle vastataan, että ilman hazannejakin Semiramisin hallinto olisi tuhoutunut ennemmin tai myöhemmin, ja sitä paitsi hänen uljas uusi maailmansa oli oikeasti läheltä nähtynä aika susi.
Eightball soittaa Negalle ja kertoo että hän ja Shadow aikovat lähteä Unsouled ja Steel Tiger mukanaan. Unsouledin mukaan asemalla ei pitäisi olla enää muita. Hetken aikaa pohditaan, pitäisikö glasiaattori vaan viedä ja kaikki todistajat murhata, mutta tämä todetaan tyylittömäksi. Sen sijaan glasiaattorin viereen tuodaan ohjus hazannien rahtialuksesta, ja Condor sekä Semiramis evakuoidaan kahleissa alukseen joka lähtee kohti Maapalloa.
===Kotiinpaluu===
Kesken!
Teemallisesti parempi peli kuin toteutukseltaan. Sinänsä pelin tarkoituskin oli lähinnä antaa pahiksille maailman avaimet ja katsoa, mitä näillä halutaan tehdä. Lopputulos kelpasi minulle oikein hyvin, ja oli myös erinomaisesti genreen sopiva.
Deletions:
Panzerfaust kysyy, mitä White Wind muka tekisi, jos olisi maailman keisari. White Wind vastaa haluavansa perustaa jäisen hallintopalatsin jonnekin jossa se todella erottuu, vaikkapa päiväntasaajalle. Hän alkaa jaella maailmasta osia tiimilleen - Etelä-Amerikka Panzerfaustille, USA Negalle, Afrikka Sutekhille, Kiina Tech Jinxille (joka protestoi ja sanoo olevansa amerikkalainen eikä kiinnostunut Kiinasta). Kun hän ryhtyy kurottamaan voimallaan planeetalle tehdäkseen sillä jotain, Nega telesiirtyy hänen taakseen ja tempaisee


Revision [1881]

Edited on 2014-06-01 23:00:49 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Vain muutaman tunnin maassaolon jälkeen Nega, Panzerfaust, [[Sutekh]],| [[WhiteWind| White Wind]] (jolla on yhä päässään Tech Jinxin tekemä aivotoimintaa tehostava kypärä) ja [[TechJinx| Tech Jinx]] nousevat jälleen rahtialukseen. Heillä on tiedossa [[DoctorPalladium| Doctor Palladiumin]] asteroidin kiertorata ja sijainti, joten he aikovat käydä katsomassa miten asiat siellä ovat. Semiramisista ei ole kuulunut mitään päiväkausiin, ja hänen hallintonsa tuntuu olevan hiljalleen purkautumassa.
{{image class="right" url="images/semiramis_unmasked_face.jpg" width="300" title="Semiramis ilman kypärää"}}Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa taistelukyvyttömäksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.
Condor -- tai Horus -- ja Sutekh huutavat toisilleen. Sutekh sanoo voittaneensa Horusin viimeksi ja osoittaneensa siten ylivertaisuutensa sekä kelpoisuutensa halltisijaksi, ja ettei hän ole nyt edes yksin. Horus taas vastaa, ettei Sutekh lakeijoineen häntä pelota ja että hän on kykenevä nujertamaan heidät kaikki. Jokainen yhteenottoa seuraava tajuaa, että jotenkin nämä kaksi superolentoa edustavat nyt vielä jotain suurempia voimia kuin mitä päältäpäin erottaa, ja kun he hyökkäävät toisiaan vastaan, harva haluaa mennä väliin. Panzerfaust on tuohtunut siitä, että Horus kutsui häntä lakeijaksi, ja ampuu tätä verimagiallaan, mutta hämmästyttävän ketterä haukkamies väistää energiaiskun. Horus syöksyy kynnet ojossa Sutekhia päin, mutta tämä astuu pois niiden tieltä ja iskee sauvallaan tyrmäävän lyönnin suoraan vihollisensa päähän. Horus putoaa yhdestä ainoasta iskusta.
Sutekh asettaa sauvansa terävän pään Horuksen kurkulle, ja huutaa suureen ääneen Ra'ta ja muita jumalia kuulemaan hänen vaateensa ja tunnustamaan hänen voittonsa vihollisestaan. Hetkeen ei tapahdu mitään. Sitten Horuksen naamio syttyy tuleen ja hänen siipiensä väri muuttuu tutummaksi. Jollain toisella olemassaolon tasolla muinaisen Egyptin jumalat ovat hyväksyneet voiton.
Teinisupersankarit katsovat nähneensä riittävästi, ja luikkivat tiehensä. He siirtävät myös Steel Tigerin sukkulaansa. Hallissa Condor kahlitaan samalla tavoin kuin Semiramis. White Wind on loikannut glasiaattorin kontrollialustalle ja laskenut kätensä sen ohjauspylpyröille. Glasiaattorin valot syttyvät, ja White Wind sanoo pystyvänsä kontrolloimaan laitetta. Turhia odottelematta hän julistaa itsensä maailman keisariksi. Negacorpin joukkue ei ota häntä hirveän vakavasti, ja Sutekh sanoo epäilevänsä, että hänen voimansa ei yllä asteroidin sisään. Arvio on väärä: White Wind jäädyttää Sutekhin jääkalikan sisään.
Panzerfaust kysyy, mitä White Wind muka tekisi, jos olisi maailman keisari. White Wind vastaa haluavansa perustaa jäisen hallintopalatsin jonnekin jossa se todella erottuu, vaikkapa päiväntasaajalle. Hän alkaa jaella maailmasta osia tiimilleen - Etelä-Amerikka Panzerfaustille, USA Negalle, Afrikka Sutekhille, Kiina Tech Jinxille (joka protestoi ja sanoo olevansa amerikkalainen eikä kiinnostunut Kiinasta). Kun hän ryhtyy kurottamaan voimallaan planeetalle tehdäkseen sillä jotain, Nega telesiirtyy hänen taakseen ja tempaisee
Deletions:
Vain muutaman tunnin maassaolon jälkeen Nega, Panzerfaust, [[Sutekh]],| [[WhiteWind| White Wind]] ja [[TechJinx| Tech Jinx]] nousevat jälleen rahtialukseen. Heillä on tiedossa [[DoctorPalladium| Doctor Palladiumin]] asteroidin kiertorata ja sijainti, joten he aikovat käydä katsomassa miten asiat siellä ovat. Semiramisista ei ole kuulunut mitään päiväkausiin, ja hänen hallintonsa tuntuu olevan hiljalleen purkautumassa.
{{image class="right" url="images/semiramis_unmasked_face" width="300" title="Semiramis ilman kypärää"}}Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa taistelukyvyttömäksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.


Revision [1880]

Edited on 2014-06-01 22:45:40 by AdminDare [Kesken]
Additions:
{{image class="right" url="images/semiramis_unmasked_face" width="300" title="Semiramis ilman kypärää"}}Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa taistelukyvyttömäksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.
{{image class="left" url="images/condor_horus.jpg" width="300" title="Horus Condorin höyhenissä"}}Puolitajuton Semiramis koettaa vakuuttaa läsnäolijoille, että hänet pitää päästää vapaaksi ja takaisin glasiaattorin luo. Kun Panzerfaust kysyy, mikä hänestä muka tekee soveltuvan maailman hallitsijan, hän alkaa selittää jotain globaalin epätasa-arvoisuuden vähentämisestä ja köyhyyden poistamisesta. Ennenkuin hän pääsee kovin pitkälle tässä, hallin toisessa päässä aukeaa ovi, ja sisään lennähtää kookas mies jolla on leveät siivet. Hän on [[Condor]],| mutta jotenkin erilainen kuin aiemmin - hänellä on naamio, ja hänen siipensä ovat hieman erilaiset. Sutekh tajuaa, että jotenkin Condor on ottanut Horus-jumalan aspektin.
Deletions:
Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa taistelukyvyttömäksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.
Puolitajuton Semiramis koettaa vakuuttaa läsnäolijoille, että hänet pitää päästää vapaaksi ja takaisin glasiaattorin luo. Kun Panzerfaust kysyy, mikä hänestä muka tekee soveltuvan maailman hallitsijan, hän alkaa selittää jotain globaalin epätasa-arvoisuuden vähentämisestä ja köyhyyden poistamisesta. Ennenkuin hän pääsee kovin pitkälle tässä, hallin toisessa päässä aukeaa ovi, ja sisään lennähtää kookas mies jolla on leveät siivet. Hän on [[Condor]],| mutta jotenkin erilainen kuin aiemmin - hänellä on naamio, ja hänen siipensä ovat hieman erilaiset. Sutekh tajuaa, että jotenkin Condor on ottanut Horus-jumalan aspektin.
{{image class="left" url="images/condor_horus.jpg" width="400" title="Horus Condorin höyhenissä"}}


Revision [1879]

Edited on 2014-06-01 22:43:51 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa taistelukyvyttömäksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.
Puolitajuton Semiramis koettaa vakuuttaa läsnäolijoille, että hänet pitää päästää vapaaksi ja takaisin glasiaattorin luo. Kun Panzerfaust kysyy, mikä hänestä muka tekee soveltuvan maailman hallitsijan, hän alkaa selittää jotain globaalin epätasa-arvoisuuden vähentämisestä ja köyhyyden poistamisesta. Ennenkuin hän pääsee kovin pitkälle tässä, hallin toisessa päässä aukeaa ovi, ja sisään lennähtää kookas mies jolla on leveät siivet. Hän on [[Condor]],| mutta jotenkin erilainen kuin aiemmin - hänellä on naamio, ja hänen siipensä ovat hieman erilaiset. Sutekh tajuaa, että jotenkin Condor on ottanut Horus-jumalan aspektin.
{{image class="left" url="images/condor_horus.jpg" width="400" title="Horus Condorin höyhenissä"}}
Deletions:
Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa tajuttomaksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.


Revision [1878]

Edited on 2014-06-01 22:37:17 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Condor-parka oli myynyt kaikki periaatteensa ja liittoutunut Semiramisin kanssa, muttei lopulta ollut tajunnut, että jos ryhtyy pahikseksi, pitää hyväksyä että pahikset välillä (usein) häviää.
Deletions:
Condor-parka. Se oli myynyt kaikki periaatteensa ja liittoutunut Semiramisin kanssa, muttei sitten lopulta tajunnut, että jos ryhtyy pahikseksi, pitää hyväksyä että pahikset välillä (usein) häviää.


Revision [1877]

Edited on 2014-06-01 22:36:45 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Tällä välin Sutekh ja White Wind ovat tarkastaneet aseman, ja löytäneet sen sisuksista suuren hallin, jonka keskellä on ellipsoidin muotoinen eksoottinen laite. Vaikka muualla asemalla ei virtaa näytä olevankaan, tässä laitteessa välkähtää silloin tällöin valo. Mutkikkaat kiinnitysjärjestelmät pitävät sitä paikallaan, ja sen pinnassa on kiinni taso jossa on konsoli ja seisomatyöpiste. Teknologia näyttää hyvin eksoottiselta, mutta taatusti Palladiumin rakentamalta. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi glasiaattori.
Muu Negacorpin ryhmä saapuu paikalle katselemaan glasiaattoria ja pohtmaan mitä tehdä sillä. Laitteen toimintaperiaate on outo, ja Nega tuumii, tahtoisiko koettaa siirtää sen kotiinsa. Nämä ajatukset keskeytyvät, kun huoneen laidasta sinipunainen energiavasama iskee Sutekhiin ja kimmottaa hänet hallin toiseen päähän. Energiavasaman ampuja on [[Semiramis| hänen keisarillinen majesteettinsa valtiatar Semiramis]], kypärä puoliksi halki, viitta riekaleina ja selvästi melkoisesti erää ottaneena. Hänen ympärillään on voimakenttä ja hän leijuu lattian yläpuolella.
Välittömästi Panzerfaust ja White Wind avaavat tulen häntä kohti, mutta jääiskun Semiramis väistää ja voimakenttä torjuu Panzerfaustin verimagian. Semiramis huutaa olevansa planeetan sekä lähiympäristön valtiatar ja vaatii tunkeilijoita poistumaan hänen jääntekolaitteistonsa luota. Hallin toisesta päästä Sutekh laskeutuu seinälle, ponnistaa siitä vauhtia ja syöksyy sauva ojossa tätä päin. Semiramisin energiavasama ei aivan osu Panzerfaustiin; sitten Sutekhin lyönti rikkoo hänen voimakenttänsä ja keilaa hänet ilmaan. Valtiatar saa kuitenkin lentotaitoisena tasapainonsa nopeasti takaisin ja käynnistää voimakenttänsä uudelleen, juuri ajoissa suojatakseen itseään Negalta joka suuntaa liitopotkun hänen selkäänsä. Voimakenttä kestää tämän, samoin kuin toisen laukauksen Panzerfaustin magiaa, mutta sitten Sutekh saa toisen iskun sisään, ja itsevaltias putoaa tajuttomaksi. Unsouledin omaan sukkulaansa vienyt I7:n kaksikko palaa parahiksi näkemään, kuinka Semiramis kahlitaan ja hänelle heitetään huppu. Kypärän alla Semiramis näyttää lähinnä kiltiltä perheenäidiltä.
Deletions:
Tällä välin Sutekh ja White Wind ovat tarkastaneet aseman, ja löytäneet sen sisuksista valtavan tilan, jonka keskellä on ellipsoidin muotoinen eksoottinen laite. Vaikka muualla asemalla ei virtaa näytä olevankaan, tässä laitteessa välkähtää silloin tällöin valo. Mutkikkaat kiinnitysjärjestelmät pitävät sitä paikallaan, ja sen pinnassa on kiinni taso jossa on konsoli ja seisomatyöpiste. Teknologia näyttää hyvin eksoottiselta, mutta taatusti Palladiumin rakentamalta. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi glasiaattori.
Muu Negacorpin ryhmä saapuu paikalle katselemaan glasiaattoria ja pohtmaan mitä tehdä sillä. Laitteen toimintaperiaate on outo, ja Nega tuumii, tahtoisiko koettaa siirtää sen kotiinsa. Nämä ajatukset keskeytyvät, kun huoneen laidasta sinipunainen energiavasama iskee Sutekhiin ja kimmottaa hänet


Revision [1876]

Edited on 2014-06-01 22:02:58 by AdminDare [Kesken]
Additions:
===Maailman herruus===
Muu Negacorpin ryhmä saapuu paikalle katselemaan glasiaattoria ja pohtmaan mitä tehdä sillä. Laitteen toimintaperiaate on outo, ja Nega tuumii, tahtoisiko koettaa siirtää sen kotiinsa. Nämä ajatukset keskeytyvät, kun huoneen laidasta sinipunainen energiavasama iskee Sutekhiin ja kimmottaa hänet
Condor-parka. Se oli myynyt kaikki periaatteensa ja liittoutunut Semiramisin kanssa, muttei sitten lopulta tajunnut, että jos ryhtyy pahikseksi, pitää hyväksyä että pahikset välillä (usein) häviää.
Deletions:
Muu Negacorpin ryhmä saapuu paikalle katselemaan laitetta ja pohtmaan mitä tehdä sillä.


Revision [1875]

Edited on 2014-06-01 21:56:00 by AdminDare [Kesken]
Additions:
===Doctor Palladiumin asteroidi, korkea Maapallon kiertorata===
Toisella puolella Nega siirtyy rahtialuksestaan asteroidin pinnalle. Tech Jinxin tekemillä kynsikengillä on helppo pysyä kiinni kiven pinnassa, ja Negacorpin valmistamat avaruuspuvut suojaavat tyhjiöltä. Asteroidin pintapuolustukset on ammuttu palasiksi, ja koko kivi vaikuttaa liki elottomalta. Rahtialus vetäytyy liki sadan kilometrin etäisyydelle samalla kun Negacorpin joukkue hankkiutuu sisään vastaavanlaisesta ilmalukosta. Sen takana on sukkulahangaari, jossa on selvästi käyty melkoinen taistelu. Palladiumin sukkula on entinen, ja nollapainovoimassa leijuu hazanniaseiden jäänteitä. Tänne on selvästi hyökätty melkoisella voimalla -- jopa äärimmäisen kalliita erikoisjoukkojen panssaroita näkyy tuhoutuneena. Seinissä näkyy plasmaiskujen, pienten rakettien ja supervoimen jälkiä. Mitään elonmerkkejä ei ole. Ainoastaan hätävalot palavat ja elämänylläpitojärjestelmät toimivat minimiteholla.
Asteroidin komentosillalla ryhmät kohtaavat. Ensin Shadow ja Eightball piiloutuvat, mutta sitten he tunnistavat toisen joukkueen Coloradon soluksi ja erään heistä [[Invincible04| aiemmin tapaamakseen]] Tech Jinxiksi. He astuvat esiin, ja esittäytyvät muille. Tapaaminen on ensin hieman epäluuloinen, mutta vaikuttaa siltä, että ryhmät ovat täällä suunnilleen yhteensopivissa aikeissa. I7 tahtoo hakea Unsouledin, ja tämän asema heidän koulunsa psykologina hämmentää superpahiksia.
Eräästä kaapista löytyy pienhiukkasia seuraamalla ensimmäinen eloonjäänyt: [[SteelTiger| Steel Tiger]], joka ainakin vielä hengittää panssarinsa sisällä. Panssaria ei saa häneltä pois, joten tarkempaa arviota kunnosta ei voi tehdä. I7 tajuaa kyseessä olevan uusi Steel Tiger, jolle panssari ja nimi annettiin [[MsKonchady| heidän vararehtorinsa]] luopuessa niistä. Tiger ei ole tajuissaan, joten hän ei osaa kertoa mitä on tapahtunut.
Unsouledin alaraajat löytyvät tyhjiössä olevassa osasta asemaa. Nähtävästi joku on tullut kiven läpi sisään ja aiheuttanut valtavan sotkun; sen keskellä Unsouledin kehon alaosasta lähtee satametrinen kaapeli, jonka päässä yläosa roikkuu. Varovasti androidin yläruumis kelataan sisään kaapelia pitkin.
Tällä välin Sutekh ja White Wind ovat tarkastaneet aseman, ja löytäneet sen sisuksista valtavan tilan, jonka keskellä on ellipsoidin muotoinen eksoottinen laite. Vaikka muualla asemalla ei virtaa näytä olevankaan, tässä laitteessa välkähtää silloin tällöin valo. Mutkikkaat kiinnitysjärjestelmät pitävät sitä paikallaan, ja sen pinnassa on kiinni taso jossa on konsoli ja seisomatyöpiste. Teknologia näyttää hyvin eksoottiselta, mutta taatusti Palladiumin rakentamalta. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi glasiaattori.
Muu Negacorpin ryhmä saapuu paikalle katselemaan laitetta ja pohtmaan mitä tehdä sillä.
Deletions:
===Korkea Maapallon kiertorata===
Toisella puolella Nega siirtyy rahtialuksestaan asteroidin pinnalle. Tech Jinxin tekemillä kynsikengillä on helppo pysyä kiinni kiven pinnassa, ja Negacorpin valmistamat avaruuspuvut suojaavat tyhjiöltä. Asteroidin pintapuolustukset on ammuttu palasiksi, ja koko kivi vaikuttaa liki elottomalta. Rahtialus vetäytyy liki sadan kilometrin etäisyydelle samalla kun Negacorpin joukkue hankkiutuu sisään vastaavanlaisesta ilmalukosta. Sen takana on sukkulahangaari, jossa on selvästi käyty melkoinen taistelu. Palladiumin sukkula on entinen, ja nollapainovoimassa leijuu hazanniaseiden jäänteitä. Tänne on selvästi hyökätty melkoisella voimalla -- jopa äärimmäisen kalliita erikoisjoukkojen panssaroita näkyy tuhoutuneena. Seinissä näkyy plasmaiskujen, pienten rakettien ja supervoimen jälkiä. Mitään elonmerkkejä ei ole.
Asteroidin komentosillalla ryhmät kohtaavat. Ensin Shadow ja Eightball piiloutuvat, mutta sitten he tunnistavat toisen joukkueen Coloradon soluksi ja erään heistä [[Invincible04| aiemmin tapaamakseen]] Tech Jinxiksi. He astuvat esiin, ja esittäytyvät muille.


Revision [1873]

Edited on 2014-06-01 21:44:27 by AdminDare [Kesken]
Additions:
Shadow ja Eightball saavat viimein radioyhteyden Unsoulediin, ja viedessään alusta lähemmäs saavat tähän näköyhteyden. Unsouled on revennyt kahtia; pala joka koostuu torson yläosasta, päästä ja toisesta kädestä leijuvat avaruudessa, ja sen sisältä lähtevä pitkä kaapeli kytkee sen asteroidiin. Unsouled on vain vaivoin tajuissaan, ja sanoo olleensa yhteenotossa hazannien kanssa. Puolet hänestä on vielä asteroidin sisällä, ja tämä puoli sisältää hänen generaattorinsa; jos hänen yhteytensä siihen katkeaa, hän vajoaa koomaan. Teinisankarit päättävät telakoitua asteroidille ja käydä hakemassa loputkin koulupsykologista. Instituutilta mukaan otettujen avaruuspukujen kanssa he hyppäävät lähimmälle ilmalukolle, jota koristaa Doctor Palladiumin logo. Se saadaan auki, ja sisemmän oven indikaattorivalon mukaan sisätiloissa on painetta. Sihahduksen myötä ilmalukko täyttyy kun sisempi ovi avataan.
Toisella puolella Nega siirtyy rahtialuksestaan asteroidin pinnalle. Tech Jinxin tekemillä kynsikengillä on helppo pysyä kiinni kiven pinnassa, ja Negacorpin valmistamat avaruuspuvut suojaavat tyhjiöltä. Asteroidin pintapuolustukset on ammuttu palasiksi, ja koko kivi vaikuttaa liki elottomalta. Rahtialus vetäytyy liki sadan kilometrin etäisyydelle samalla kun Negacorpin joukkue hankkiutuu sisään vastaavanlaisesta ilmalukosta. Sen takana on sukkulahangaari, jossa on selvästi käyty melkoinen taistelu. Palladiumin sukkula on entinen, ja nollapainovoimassa leijuu hazanniaseiden jäänteitä. Tänne on selvästi hyökätty melkoisella voimalla -- jopa äärimmäisen kalliita erikoisjoukkojen panssaroita näkyy tuhoutuneena. Seinissä näkyy plasmaiskujen, pienten rakettien ja supervoimen jälkiä. Mitään elonmerkkejä ei ole.
I7:n kaksikko on päätynyt Palladiumin asuintiloihin, jotka ovat paljon siistimmässä kunnossa, mutta yhtä tyhjät. Lattialla on paksu matto, jonka keskellä menevää metalliraitaa pitkin on mahdollista kulkea magnetisoiduilla kengillä. Kaikki on kalliisti sisustettua ja hienoa, ja selvästi suunniteltu toimimaan hyvin mikropainovoimassa. Kokoushuoneen seinällä on kaksimetrinen Doctor Palladiumin öljyvärimuotokuva. Semiramis ei ole joko viitsinyt tai ehtinyt vaihtaa paikkaan omia tunnuksiaan.
Asteroidin komentosillalla ryhmät kohtaavat. Ensin Shadow ja Eightball piiloutuvat, mutta sitten he tunnistavat toisen joukkueen Coloradon soluksi ja erään heistä [[Invincible04| aiemmin tapaamakseen]] Tech Jinxiksi. He astuvat esiin, ja esittäytyvät muille.
Deletions:
Shadow ja Eightball saavat viimein radioyhteyden Unsoulediin, ja viedessään alusta lähemmäs saavat tähän näköyhteyden. Unsouled on revennyt kahtia; pala joka koostuu torson yläosasta, päästä ja toisesta kädestä leijuvat avaruudessa, ja sen sisältä lähtevä pitkä kaapeli kytkee sen asteroidiin. Unsouled on vain vaivoin tajuissaan, ja sanoo olleensa yhteenotossa hazannien kanssa. Puolet hänestä on vielä asteroidin sisällä, ja tämä puoli sisältää hänen generaattorinsa; jos hänen yhteytensä siihen katkeaa, hän vajoaa koomaan. Teinisankarit päättävät telakoitua asteroidin kanssa ja käydä hakemassa toisenkin puolen koulupsykologista.


Revision [1872]

Edited on 2014-06-01 19:38:45 by AdminDare [Kesken]
Additions:
===Negacorpin vuoristolinnoitus, Colorado, USA===
Samaan aikaan parin osavaltiorajan takana [[Shadow]]| on Instituutin yöpäivystysvuorossa aamun pikkutunneilla. Yhtäkkiä normaalien poliisiradio- ja lennonjohtoviestien sekaan tulee ääntä avaruuteen suunnatuista antenneista, jotka ovat enimmäkseen olleet hiljaa sen jälkeen kun hazannit vuorokautta aiemmin poistuivat kiertoradalta. Ääni on [[MsCalvin| Ms. Calvinin]] -- [[Unsouled]]in| -- ja se toistelee lausetta: "Tarvitsen apua."
===Korkea Maapallon kiertorata===
Shadow'n ja Eightballin alus saavuttaa ensin seudun, josta signaali tulee. Siellä on muutama sata metriä halkaisijaltaan oleva asteroidi, jonka ympärillä leijuu laajeneva pilvi avaruusromua. Hieman heidän jäljessään hazannipilotti Zuacahin ohjaama Negan rahtialus tarkkailee samaa aluetta. Pieni häivesukkula ei erotu epämääräisestä romupilvestä, mutta on ilmeistä, että hazannilaivasto on ottanut yhteen Doctor Palladiumin asteroidin kanssa, eikä ole mitään keinoa sanoa, kumpi tarkalleen on selvinnyt voittajana. Ainakaan yhtään ehjää hazannialusta ei näy, mutta asteroidikaan ei liiemmin elonmerkkejä näytä.
Shadow ja Eightball saavat viimein radioyhteyden Unsoulediin, ja viedessään alusta lähemmäs saavat tähän näköyhteyden. Unsouled on revennyt kahtia; pala joka koostuu torson yläosasta, päästä ja toisesta kädestä leijuvat avaruudessa, ja sen sisältä lähtevä pitkä kaapeli kytkee sen asteroidiin. Unsouled on vain vaivoin tajuissaan, ja sanoo olleensa yhteenotossa hazannien kanssa. Puolet hänestä on vielä asteroidin sisällä, ja tämä puoli sisältää hänen generaattorinsa; jos hänen yhteytensä siihen katkeaa, hän vajoaa koomaan. Teinisankarit päättävät telakoitua asteroidin kanssa ja käydä hakemassa toisenkin puolen koulupsykologista.
Deletions:
===Negacorpin compound, Colorado, USA===
Samaan aikaan parin osavaltiorajan takana [[Shadow]]| on Instituutin yöpäivystysvuorossa aamun pikkutunneilla. Yhtäkkiä normaalien poliisiradio- ja lennonjohtoviestien sekaan tulee ääntä avaruuteen suunnatuista antenneista, jotka ovat enimmäkseen olleet hiljaa sen jälkeen kun hazannit vuorokautta aiemmin poistuivat kiertoradalta. Ääni on [[MsCalvin| Ms. Calvinin]], ja se toistelee lausetta: "Tarvitsen apua."


Revision [1871]

The oldest known version of this page was created on 2014-06-01 19:21:56 by AdminDare [Kesken]
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki