(image: https://invincible.karmavector.org/images/pumpkopod.jpg)

PUMPKOPOD


DEX 	2	WITS	2	MANIP 0
STR	2	INT	0	CHAR	0
BODY	3	WILL	0	COMP	1
Initiative: 4

Danger Sense 2, Awareness 4

10-20 podin lauma

DEX	3	WITS	3	MANIP 1
STR	5	INT	0	CHAR	0
BODY	6	WILL	0	COMP	1
Initiative: 7

Danger Sense 3, Awareness 4


"Lonkeroiden varassa kävelevä kurpitsa", rikkaruoho ulkoavaruudesta, jota on esiintynyt siellä täällä ympäri planeettaa 1970-luvusta lähtien. Ei suoraan vaarallinen eikä liioin leviä kovin nopeasti, näyttää lähinnä huonolta kurpitsalta, mutta lähestyttäessä saattaa säikähtää ja koettaa paeta. Painaa kymmenisen kiloa, lonkeroiden kanssa ehkä vähän yli metrin mittainen.

Pelaamisohjeita


Pumpkopodit navigoivat lähinnä kuulo- ja tuntoaistilla, magneettikenttäherkkyydellä sekä yksinkertaisilla psionisilla kyvyillä. Pumpkopodeilla on yllättävän laaja ryhmätajunta, ja ne kykenevät aistimaan kaltaisiaan liki valovuosien päästä. Niillä on näennäisen järjettömiä ryhmäimpulsseja, jotka perustuvat niiden elämärytmiin. Käytännössä ne ovat laajalla skaalalla hyvin arvaamattomia.

Pumpkopodit eivät ole millään tavalla älyllisiä tai älykkäitä; yksittäisen pumpkopodin tietoisuus on tuskin edes kastemadon tasolla. Ne eivät tunne sellaisenaan kipua tai pelkoa, joskin niiden välttelevää käytöstä voisi luonnehtia säikyksi. Kuumuutta ja tulta ne pyrkivät välttämään, kylmyys ei ole niille ongelma. Ne syövät pääasiassa ravinteita maasta, mutta niiden tuoksu houkutelee myös hyönteisiä jotka ne pystyvät sulattamaan.

Panikoiva pumpkopodi saattaa törmäillä ihmisiin, ja jos monikymmenpäinen lauma näitä juoksee kohti, on hyvä idea väistää. Pumpkopodeja voi käyttää yksittäisinä "mookkeina", tai sitten kokonaista laumaa voi käsitellä yhtenä päälle ryntäävänä uhkanaCategoryAvaruusolennot
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki