THELEMIC

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/thelemic.jpg)

DEX	5	WITS	5	MANIP	6
STR	4	INT	5	CHAR	4
BODY	5	WILL	8	COMP	8
Initiative 16

Omni-Power 10 (Limitations: Based on magical gadgets;
May not work reliably or as expected, Level usually <10)

Known gadgets:
Invulnerability 6 (Ring), Teleportation 7 (occult maps; range 
50  km, certain locations only), Lightning 7 (Wand), Control 6
(Spyglass)

Oikea nimi: Virgil Clay
Ikä: 28

Kansallisuus: Yhdysvallat (Virginia?)
Aktiivinen: 2000-

Virginialainen supersankari.

VOIMAT


Maagiset esineet - Thelemicillä on valtava varasto maagisia esineitä, joiden avulla hän pystyy tekemään epätavallisia asioita. Hänellä on mm. salamoita ampuva taikasauva, kartta jonka avulla hän voi tarkkailla, mitä Richmondissa tapahtuu ja telesiirtyä kaupungin alueella, sekä erilaisia maagisia eliksiirejä.

PELAAMISOHJEITA


Thelemicillä ei niinkään ole omia supervoimia kuin hyvä koulutus sekä kellarillinen maagisia tykötarpeita, joista läheskään kaikkia hän ei osaa vielä käyttää. Hänellä on mm. alueen kaupungeista okkulttisia karttoja, joissa esiintyviä paikkoja hän voi vakoilla tai telesiirtyä, maagisia aseita ja suojia, sekä yleensä laaja ja voimakas mutta vähän heikosti kontrollissa oleva setti asioita.

Thelemic keskittyy enemmän pieniin kuin suuriin asioihin ja on vahvasti paikallistason sankari. Semiramisin vallankaappauksen jälkeen Virginian kuvernööri toivoi, että Thelemic ei hylkäisi kotiseutuaan "turhan eleen vuoksi", ja Thelemic onkin jäänyt Richmondiin. Hän tekee paikallistasolla yhteistyötä Semiramisin sotilaiden kanssa; vaikka hän ei rakastakaan Semiramisin hallintoa, hänen huolensa ja uskollisuutensa kohdistuu hänen kotiseutuunsa, ja sitä uusi hallinto on kohdellut hyvin. Vastarinnan silmissä hän on myötäilijä, jos ei peräti petturi.CategorySupersankarit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki