TRILOGY

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/trilogy.jpg)
TOME OF MIGHT

DEX	3	WITS	4	MANIP	2
STR	7	INT	2	CHAR	3
BODY	6	WILL	5	COMP	3
Initiative 9

Invulnerability 7, Flight 4, Comprehend Languages 5

Vulnerability: RV 3 against fire, No hands

TOME OF SPARK

DEX	4	WITS	4	MANIP	3
STR	2	INT	3	CHAR	3
BODY	4	WILL	4	COMP	2
Initiative 11

Invulnerability 5, Flight 5, Comprehend Languages 5,
Lightning 5, Control 6 (Electronics only)

Vulnerability: RV 2 against fire, No hands


TOME OF DREAD

DEX	3	WITS	4	MANIP	3
STR	2	INT	2	CHAR	5
BODY	4	WILL	6	COMP	2
Initiative 10

Invulnerability 5, Flight 3, Comprehend Languages 5,
Anti-Magic 9, Phobia 6 (attacks against MANIP,
damages COMP)

Vulnerability: RV 2 against fire, No handsLentäviä, animoituja, maagisia kirjoja.

Tome of Might - Lentävistä kirjoista suurikokoisin, jättikartaston kokoinen kirja, joka lentää suoraan päin ja lyö kuin supervahva ihminen.

Tome of Spark - Pieni teknomaaginen kirja. Ampuu salamoita ja kontrolloi elektroniikkaa.

Tome of Dread - Paksu mustakantinen kirja, joka sylkee kirjoitettuja maagisia loitsuja, jotka tarrautuvat kiinni kohteeseen ja neutraloivat sen maagisia voimia tai aiheuttavat pelkoa.PELAAMISHUOMIOITA


Trilogia vartioi Mystagoguen| maagista kirjastoa keltä tahansa, joka ei tunne oikeita komentosanoja. Viaticum selvitti nämä, ja nyt kirjat seuraavat häntä. Niiden vastuulla on kirjaston vartiointi ja tunkeilijoiden vangitseminen tai karkoittaminen.

Kirjat ovat puhekykyisiä, mutta hieman persoonattomia ja fanaattisia vartiotehtävässään, eivätkä mitenkään erityisen älykkäitä - ne ovat lähinnä vartiokeijuja tai constructeja. Ne saattavat kyllä keskustella tulokkaiden kanssa, mutta niitä ei voi ylipuhua luopumaan omista tehtävistään. Niiden halut ja toiveet ovat ihmisille enimmäkseen vaikeita käsittää, joskin sidonnan korjaaminen, metalliosien kiillottaminen ja nahan öljyäminen ovat kyllä mieluisia toiveita. Ne pelkäävät tulta sekä omasta että kirjastonsa puolesta, ja polttamisella uhkaaminen on oikeastaan ainoa tapa saada ne neuvottelemaan.

Jokainen niistä kuvittelee olevansa vartion johtaja: Might, koska hän on voimakkain, Dread koska hän on pelottavin, ja Spark, koska hän on fiksuin.

Kirjat eivät välttämättä ole suunnattoman kovia, mutta niiden yleisin puolustusstrategia on kolkata kutsumattomat vieraat joko takaisin portista tai vaihtoehtoisesti kirjaston oman prosessoinnin kautta hyllyihin. Kirjoiksi muutettuja tunkeutujia ne eivät hahmota vihollisiksi ainakaan kovn helpolla.CategoryTausta
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki