Revision [977]

This is an old revision of Invincible02 made by AdminDare on 2013-10-08 16:49:59.

 

INVINCIBLE #2


 (image: http://invincible.karmavector.org/images/invincible_02_cover.jpg)


Perjantai, syyslukukauden alku


Musiikkiluokassa Grace| kokeilee telesiirtovoimansa rajoja. Hän onnistuu siirtymään yhdessä Runen| kanssa luokan päästä toiseen, joskin siirtymisen jälkeen molemmat ovat hetken näkymättömiä ja muista tuntuu, että siirtoon on kulunut kauemmin kuin Gracen ja Runen näkökulmasta. Sen sijaan Rashidin| siirtäminen pelkästään tätä katsomalla ei onnistu.

Rashid mainitsee aikeestaan käydä Chicagossa hoitamassa pankkiasioita. Hän puhuu pahaenteisiä maailmantaloudesta, eivätkä muut täysin ymmärrä kaikkia yksityiskohtia.

Ruokatunnin aikana rehtori Viaticum| katselee kansliarakennusta mietteliäänä. Amazia| saapuu hänen luokseen, ja rehtori näyttää tälle papereita. Rune| piirtää paperiin havaitsemisen riimun ja salakuuntelee keskustelua: rehtori pyytää Amaziaa tekemään jotain, ja Amazia epäilee että hänen voimansa eivät riitä. Rehtori tarttuu Amazian käteen ja tekee jotakin - ja jotenkin Amazia näyttä kasvavan tai ainakin tulevan valovoimaisemmaksi. Hän kohottaa kätensä, ja yhtäkkiä kansliarakennuksen päälle alkaa kasvaa kivinen torni.

Amazia on illuusiovoimillaan ennenkin tehnyt suuria ja vaikuttavia asioita, mutta tämä on jotenkin niitä todellisemman oloinen. Lightning Dust lentää tyhjästä kohoavan tornin luo varmistaakseen että se on vain illuusio. Kai se on, tosin eräs tornin rakennuskivistä tuntuu osuvan häneen ja sattuvan oikeasti, joskin vain hetken.

Kun torni tulee valmiiksi, se on ainakin 30 metriä korkea ja kasvaa saumattomasti kansliarakennuksen katosta. Rehtori ja Amazia kävelevät sisään rakennuksen ovista, jotka ovat tornin alta muuttuneet goottilaisiksi kaksoisoviksi. Pian heidän jälkeensä kuorolaiset seuraavat. Ovien toisella puolella on kuitenkin tavallinen kansliarakennus. Rehtoria tai Amaziaa ei näy, ja vararehtori Konchady hätistelee asiattomat ulos. Kysymyksiin tornista hän vastaa vain toteamalla, että "se on pelkkä illuusio". Lightning Dust jää lentämään tornin ympärille ja käy laskeutumassa erään sen gargoylen päälle. Torni tuntuu nyt kiinteältä.

Historian oppitunnilla (jota pitää poikkeuksellisesti Mr. Long torni aiheuttaa supatusta oppilaiden keskuudessa. Antiikin Kreikka kiinnostaa huomattavasti vähemmän kuin ulos noussut möhkäle (joskin Eightballin| kysymys siitä, olivatko muinaisen Kreikan jumalat supersankareita saa hetkeksi oppilaat keskittymään opetettavaan asiaan). Tavallisesti Amazian illuusiot häviävät melko nopeasti, mutta torni pysyy sitkeästi paikallaan. Amazia itse saapuu tunnille lupalapun kanssa, ja rehtori on jättänyt kutsun Nefariolle| tulla juttelemaan hänen kanssaan. Nefario poistuukin.

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/kauhukakarat.jpg) Outo torni kiehtoo monia oppilaita koko iltapäivän. Fighting Raptor kiertelee tornia, käväisee sen päällä ja suhtautuu siihen selvän epäluuloisesti. Tornissa on kyllä ikkunoita, mutta niiden luukut ovat kiinni. Toiset ovat saaneet tarpeekseen Amazian illuusioista ja vähät välittävät tornista. Samalla kun opettajat alkavat lähteä koteihinsa viikonlopuksi, torni välkähtää ja häviää. Huhut kertovat, että Gunster,| Amazia,| Heartbreaker| ja Nefario| olivat sisällä tornissa, mutta ilmeisesti nämä väitteet eivät täysin pidä paikkaansa.

Rashid jakaa koululaisille kutsua 12-vuotispäivilleen 11.9. 2013. Kaikesta päätellen juhlista on tulossa todella massiiviset: kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta on kutsuttu, paikalla on bändejä, tanssijoita, ruokaa kaikille ja muuta vastaavaa. Moinen ekstragavanssi on hienoa ja hämmentävää. Heartbreaker on yksi monista, jotka käyvät suoraan Rashidille hämmästelemässä juhlia. Kuorolaiset ihmettelevät, mitä he voivat hankkia pojalle, jolla tosiaan tuntuu jo olevan aivan kaikkea.

Lauantaiaamuna Rashid lähtee kohti Chicagoa hoitamaan raha-asioitaan. Unity| ja Cirrus| lähtevät hänen mukaansa. Melko pian heidän poistuttuaan muut kuorolaiset huomaavat, että torni on ilmestynyt takaisin. Opettajakunnasta viikonloppuna on paikalla ainoastaan Mr. Wei, jota illuusiotornit tuskin kiinnostavat, mutta kuorolaiset pohtivat, onko torni sittenkään pelkkää harhaa?

Torni


Grace,| Eightball,| Lightning Dust ja Rune| etsiytyvät tornin kaksoisoville. Ne näyttävät samanlaisilta kuin eilen, paitsi että nyt niiden edessä seisoo vartija. Viidesluokkalainen Barbecue| on pukeutunut hieman goottikeskiaikaisempaan versioon omasta puvustaan, ja ilmoittaa että hän ei aio päästää ketään sisään. Lyhyen debaatin jälkeen Eightball lahjoo hänet Uncharted II:lla, ja saa ryhmän livahtamaan sisään ovista. Niiden takana on nyt linnamainen eteisaula, ja vaikka sen ovista pääseekin kansliarakennukseen, seinillä palavat soihdut ja roikkuvat gobeliinit tekevät eteisaulasta täysin omanlaisensa paikan. Portaikot johtavat ylöspäin, varsinaiseen torniin.


Chicago
Pelinjohtajien kommentit


Kesken!

Dare

Oli hilpeää päästä käyttämään pikkupahiksia, vieläpä tavalla joka todella hyvin tuki kunkin persoonallista ilkeyttä. Vähän jäi harmittamaan, että Amazia veti tässä lyhyimmän korren eikä päässyt oikein pitämään puheita; olin kaavailut käyttäväni häntä enemmänkin, mutta sitten kun valtaistuinsaliin päästiin, käynnistyi heti kauhea kaoottinen free-for-all, ja ilkeän kuningattaren rooliksi jäikin olla vähän taustalla. Ensi kerralla sitten. (Positiivisesti, pääsin käyttämään Toyquakea!)


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki