LOY

 (image: http://invincible.karmavector.org/images/loy.jpg)
DEX	5	WITS	5	MANIP 4
STR	3	INT	8	CHAR	5
BODY	3	WILL	5	COMP	5
Initiative: 14

Gadgetry 8


Oikea nimi: Tiroo Loy
Syntynyt: 1946

Ryhmäside: Vaimo Engage| lapset Aeron,| Aether,| Cirrus

Hightech-supersankari,| väitetysti kotoisin Maapallon ulkopuolelta.

PELAAMISOHJEITA


Tiroo Loy oli hazannikenraali Muaxaarin palveluksessa ollut b'gwelk, kotoisin Epsilon Sculptorisin tähtijärjestelmästä. Hän toimi Muaxaarin tiedeupseerin oppipoikana, ja kun Muaxaarin vankina ollut hazanni Thabaalynt pakeni maapallolle 1974, Loy lähetettiin Cobalt Swarmin mukana hakemaan häntä takaisin.

Loy toimi Cobalt Swarmin teknikkona, enimmäkseen kulissien takana. Hän oli lähtenyt Muaxaarin matkan alunperin nähdäkseen vieraita maailmoja, ja lukuisten kivenmurikoiden jälkeen Maapallo teki häneen valtavan vaikutuksen. Hän ei ollut oikeastaan lainkaan kiinnostunut Cobalt Swarmin tehtävästä, ja kun Cobalt Swarm 1979 tuhoutui, Loy jäi planeetalle.

1984 hän tapasi Engagen,| ja viittä vuotta myöhemmin avioitui tämän kanssa.

Loy tuntee hazannisivilisaation sekä tietää, miten suunnattoman harvinaisia elinkelpoiset planeetat universumissa ovat. Hän on omistautunut Maapallon suojelemiselle, tosin enemmän geneetikkona ja tutkijana kuin klassisena supersankarina. Semiramis| vangitsi hänet välittömästi Trinidadin ja Tobagon operaation jälkeen, eikä kertonut Doctor Palladiumille vangistaan. Hän tulkitsi oikein, että Loy olisi suostuteltavissa hänen kannalleen. Loy tukee Semiramisia, koska hän näkee tämän olevan hyväksi planeetalle.
CategorySupersankarit - CategorySupertiede - CategoryAvaruusolennot
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki