FIGHTING RAPTOR

 (image: https://invincible.karmavector.org/images/fighting_raptor.jpg)

DEX	4	WITS	3	MANIP	3
STR	6	INT	3	CHAR	4
BODY	8	WILL	3	COMP	4
Initiative 10

Invulnerability 4, Flight 6 (200 kph)

Underage, Irrational Attraction: Serious (Military buff)

Oikea nimi: Steven Lipman
Ikä: 14 (9. luokka)
Kansallisuus: Yhdysvallat (Connecticut)
Aktiivinen: Instituutissa 2009-
Ryhmäside: Instituutin oikeistoblokki
Ensiesiintyminen: Invincible01

Lentävä| voimapesä, sotilaiden ja sotilasteknologian fani. Ylpeä republikaaninuorten jäsen.

VOIMAT


Yliluonnollisen vahva ja kestävä - Fighting Raptor jaksaa nostaa lähes tonnin, ja hänen voimiensa projektoidaan kasvavan vielä huomattavasti. Hän on hyvin vauriosietoinen, ja hänelle on vaikea aiheuttaa pitkäaikaisia vammoja.
Lentokyky - Raptor lentää ainakin 200 km/h

PELAAMISHUOMIOITA

Fighting Raptor on Instituutin oikeistoblokin johtaja. Hän ihailee Yhdysvaltain sotavoimia ja haaveilee olevansa ensimmäinen Yhdysvaltain supervoimainen hävittäjälentäjä (täysin tajuamatta vielä, että voimiensa ansiosta hän ei luultavasti tule edes tarvitsemaan hävittäjää). Hänellä on omituisia käsityksiä sotilaallisesta kunniantunnosta ja velvollisuuksista. Hän ei myöskään arvosta naisia, ja valittaa, että yli-ihmistason liikunnassa hän ei uskalla pelata täysillä koska pelkää satuttavansa mukana olevia tyttöjä. Hän inhoaa aivan erityisesti Lightning Dustia koska tämän vanhemmat ovat hippejä ja koska tämä on ainoa Instituutin lentävä superi joka on yhtä nopea kuin hän.

Stevenin maailma muodostuu sotakirjoista, aseista ja nuorten republikaanien arvoista. Hän ei ole perinteisen rasistinen - hänen isällään on aina ollut mustia sotilaskavereita, ja hän itse asiassa suhtautuu todella huonosti rasistisiin vitseihin. Toisaalta hän korvaa tämän olemalla valtava islamofobi - ominaisuus, jonka hän on perinyt isältään.CategoryInstituutti
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki