USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ


ja vastauksia!


INSTITUUTTI

K: Miten Instituutissa suhtaudutaan oppilaiden voimien käyttöön? Saako niitä käyttää vapaasti milloin vain? Tai kohdistaa muihin? (hyvässä ja/tai pahassa?)

V: Voimien katsotaan olevan ihan normaali osa oppilaita, joten niiden käyttöä ei lähtökohtaisesti yritetä kieltää tai rajoittaa. Tarkoitus on kuitenkin muun ohella opettaa oppilaat käyttämään voimiaan vastuullisesti ja hyväksymään ne, eikä tähän pääse pyrkimällä käyttämään niitä mahdollisimman vähän. Koulutyössä keskitytään enemmän oppilaan kaikkien kykyjen haastamiseen kuin keinotekoiseen rajoittamiseen. On toki olemassa erikseen harjoituksia joillain rajoitteilla, mutta nämä ovat poikkeuksia.

Voimia saa kohdistaa toisiin, mutta yleistä ruumiillisen, mielellisen ja yksityisyyden koskemattomuutta pitää sääntöjen mukaan kunnioittaa. Eli ei saa grillata toista tai lukea sen ajatuksia tai tirkistellä sitä röntgenkatseella tai vakoilla superkuulolla. Tietenkään tätä ei voida valvoa läheskään täydellisesti, mutta koululla on keinot selvittää asioita jälkeenpäin.

(Tosin, Instituutin parhaat väärinkäytösten paljastajat olivat rehtori Mystagogue| ja mentalismin opettaja Whirlmind,| ja kumpikaan ei ole koulussa enää.)


K: Supersankarilook: onko tämä se jota Instituutissa oppilaat yleensä käyttävät? Siis ihan normipäivinä?

Oppilaat pukeutuvat tosi vaihtelevasti. Joillekin niiden sankari-identiteetti on niin rakas, että ne kulkee viitassa ja trikoissa aina kun saa (eli useimmiten). Joillekin supersankariasu on hieman sellainen juhla-asun kaltainen juttu, jota ne käyttävät tärkeissä tilanteissa; toiset taas katsovat treenaavansa tulevaa pahisten kurittajan uraa ja käyttää sankariasuaan liikunnassa ja kaikessa fyysisessä. Tyypillisenä arkipäivän tuntina voisi sanoa, että ehkä noin kolmannes oppilaista on ei-tavallisissa vaatteissa. Joillain ei ole supersankarilookkia ollenkaan, ja muutamalla ei ole edes peitenimeä.

Esimerkkejä:

HEARTBREAKER| ei ole kehittänyt mitään erityistä supersankarilookkia (tai superrikollislookkia, muistaen kenestä puhutaan), vaan pukeutuu pelkkiin (cooleihin) arkivaatteisiin

FIGHTING RAPTOR käyttää univormuaan liikunnassa ja juhlatilaisuuksissa, mutta tavallisilla oppitunneilla on enimmäkseen arkivaatteissa.

MONKEY (joka ei ole enää koulussa) käytti kungfu-univormua käytännössä kaikilla oppitunneilla, tosin hänellä oli näitä useampia ja ne olivat hieman erilaisia.
CategoryTausta - CategoryMeta
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki