INVINCIBLE #4


<-- #3 - #5 -->

Ihmisketju


Tuntematon paikka


Rune säpsähtää tajuihinsa hiekkaisesta rinteestä, johon hän on uponnut kymmeniä senttejä. Hän on karulla tasangolla, ja ehkä kolmenkymmenen metrin päässä hänestä olevan yksinäisen omakotitalon ympärillä raivoaa hiekka- ja lumimyrsky, ja sen sisällä näkyy liikettä. Hänellä ei ole aavistustakaan sijainnistaan. Hän kiskoo itsensä ylös hiekasta ja lähtee taloa kohti. Sitten koko paikka häviää usvaan, ja hän herää aivan muualta...

Syyskuun 11. 2013, Rashidin syntymäpäivä


Koulupäivän aikana Instituutin urheilukentälle pystytetään valtava juhlateltta. Oppituntien päätyttyä oppilaita alkaa rientää sisään juhlimaan Rashidin 12-vuotisjuhlaa. Kaikki koulun oppilaat ja opettajat on kutsuttu, ja vaikka Rashid itse on valittanut ettei hänellä ole resursseja järjestää kuin aivan pienet kemut, useimmat ovat pitäneet tätä vitsinä. Teltassa on heti tarjolla alkupaloja, videopelejä, kasvomaalausta, taikatemppuja, supertaitavasti tehtyjä (alkoholittomia) drinkkejä, poni- ja hevosratsastusta ja paljon muuta vastaavaa. Paikalle saapuvat ajankohtaa paheksuvat Fighting Raptor, Miss America ja Four-Fist unohtavat Rashidin terroristiyhteyksien vahtimisen lentosimulaattorin ja ratsastamisen viedessä heidän huomionsa.

Tapahtuman avaa iowalainen poikapoppibändi lyhyellä setillä, jonka jälkeen seremoniamestari toivottaa kaikki tervetulleiksi. Lahjapöydälle kasautuu melkoinen pino erilaisia paketteja. Lightning Dust innostuu ratsastamisesta ja antaa piutpaut hevosen taluttajan ohjeille, ja säikyttää hevosensa villiin laukkaan. Unity, Cirrus ja Grace ottavat kasvomaalauksia. Rashid pyytää Unityltä syntymäpäivälahjaksi, että Unity pitää Rashidin hankkimasta orichalcum-palasesta| tehtyä korua aina mukanaan ja turvassa.

Rashid pukee kokin hatun ylleen ja ryhtyy kokkaamaan falafeleja ja pihvejä avogrillillä. Limonadiksi ruuan kanssa tarjolla on mm. Rashidin omalla brändillä tehtyä mausteista versiota Doctor Pepperistä, joka kuulemma on Rashidin omistaman ravintolaketjun erikoistuote Dubaissa. Kesken tapahtuman Eightball kuvittelee hetken olevansa jossain aivan muualla - talvisella, syrjäisellä tiellä, ja kaukaisuudessa näkyy lumi- ja hiekkamyrsky. Myrskyn suunnasta häntä kohti lentää outo, musta robotti. Jossain vaiheessa joku mainitsee Cometin, ja Cirrus on muistavinaan elävästi, kuinka Comet nousee raunioituneen pöydän jäänteistä. Muutkin kuorolaiset saavat välähdyksiä toisesta paikasta. Detaljeita täydennettävä! Eightball muistaa elävästi juoneensa Halloweenina Budweiseria puistossa Runen, Fighting Raptorin ja muiden aarrejahtikumppaneidensa kanssa. Synttäreille palattuaan hän kysyy asiasta Runelta, joka ei muista tapahtumaa mutta jonka mielestä oluen hankkiminen olisi erinomainen ja viikinkimäinen idea. Muisto hämmentää Eightballia, koska Halloween on vasta tulossa ja edellisenä Halloweenina hän ei vielä ollut koulun oppilas. Esitetään kummastelevia epäilyksiä siitä, mitä Rashidin Doctor Pepperissä oikein on.

Lahjajaossa Rashid saa kaikenlaista metkaa. Sarjakuvat ja 911-muistopäivän kuvakirjat ovat aika tavanomaisia, mutta mieleenpainuvampia ovat Cirrusin antama maanulkopuolinen todella monimutkainen shakinkaltainen peli ja Glassin antama sankarinaamio. Jopa "Aaron Tappen" Chicagosta muistaa Rashidia hienolla silkkisellä solmiolla, jossa on Dubain vaakuna. Lahjajaon aikana muut kuorolaiset nousevat esiintymislavalle, ja ottavat instrumentit. Eightball kertoo, että seuraavaksi soitetaan Rashidin synttärikappale, jota kukaan muu ei varmasti voi ymmärtää. Sitten ryhmä soittaa todella reippaan muutaman minuuttia pitkän punkrevittelyn, jonka sanoitus koostuu kaikista heidän löytämistään vaikeista sivistyssanoista. Esitys on juuri ja juuri koossapysyvä kokoelma kaaosta, mutta kuorolaiset osaavat kyllä soittaa instrumenttejaan hienosti, ja älytön sanoituskin toimii. Yleisö rakastaa kappaletta ja se saa huimat suosionosoitukset. Kitaristina toiminut Rune heittää lopuksi plektran yleisölle ja Miss America nappaa sen.

Joku näkee näyn toisesta paikasta

Esityksen jälkeen pidetään puheita, ja rehtori Viaticum| on tapansa mukaan räiskyvä ja puhuu rokkitähden elkein. Muut puheet ovat hillitympiä. Pari ala-astelaista esittää syntymäpäivälaulun, ja joku lukee itse kirjoittamansa runon. Monet kuorolaiset saavat häiritseviä välähdyksiä ja muistoja siitä, että he olisivat olleet Halloween-juhlissa yhdessä.

Jossain vaiheessa kesken keskustelun Chisha päätyy mielikuvissaan keskelle lumimyrskyä pieneen vajaan, jossa huomaa pitävänsä Gracea kädestä kiinni. Hänellä on vahva ajatus siitä, että on juuri hetki sitten ollut leijona ja paininut jonkun kanssa. Miten hän siis on päätynyt tähän vajaan ihmishahmossa? Grace ei reagoi mitenkään, joten Chisha päättää kurkistaa ovesta ulos. Ulkona on ränsistyneen näköinen talo, jonka kulmaa vasten nojaa omituinen tyyppi rakettireppu selässään (ts. Hush). Yhtäkkiä kaikki ympäröivät äänet häviävät, eikä Chisha kuule enää edes omaa ääntään. Hän huomaa kuitenkin, että Grace on havahtunut hereille. Yhdessä he päättävät lähteä ulos katsomaan, mitä tapahtuu. He hiipivät talon taakse nähdäkseen, mitä Hush katsoo. He ehtivät nähdä Cirruksen, joka makaa maassa, mutta sen jälkeen he tempautuvat takaisin Rashidin syntymäpäiville eivätkä muista näkemästään muuta kuin sen, että he olivat tekemässä jotain äärettömän tärkeää.

Lightning Dust antaa Rashidille ja muille vanhemmiltaan tulleita keksejä. Kaikki eivät välittömästi muista, että hänen vanhempansa ovat kalifornialaisia hippejä, ja kekseissä tottakai on pieni määrä kannabista. Vaikutus ei ole suuren suuri (vaikkakin yhdessä nautitun sokerin ja psykologisen efektin kanssa se kyllä saa kaikki hihittämään), mutta hieman odottamattomasti se tuo mukanaan kaikille paitsi Rashidille lisää muistikuvia mm. Halloweenin aarrejahdista. Mutta Halloweeniin on vielä puolitoista kuukautta.

Rashid paheksuu Lightning Dustin hänelle tuomia rikollisia huumausaineita. Kuorolaiset kuitenkin keskustelevat välähdyksistään, ja tajuavat, että jollain tavalla he eivät välttämättä olekaan pelkästään Rashidin syntymäpäivillä, vaan myös jossain aivan muualla - ja että jotenkin Halloween on jo tapahtunut. Useimmille heistä ainakin; Rashid tuntuu itse olevan aivan tässä ja nyt, ja ainoastaan käsittävän, että tekeillä on jotakin kummallista.

Samalla kun syntymäpäiväjuhlat alkavat loppua ilotulituksiin, vähitellen kuorolaisten kokemus niistä häviää, ja yksi kerrallaan he tajuavat olevansa jossain aivan toisaalla...

muualla?

Lokakuun alku, Iowan ja Missourin raja


Kuorolaiset ovat pimeässä ja viileässä syysillassa, vesisateen ja tuulen keskellä. Iowan ja Missourin osavaltiorajalle on pystytetty aitaa ja piikkilankaa Semiramisin vallankaappauksen jälkeisissä mainingeissa. Missourin puolella aitaa on tuhatpäinen joukko enimmäkseen itärannikolta lähteneitä pakolaisia, jotka pyrkivät Iowaan.

Kuvernööri on järjestänyt heille rajan tuntumassa väliaikaismajoituksen ja on päästämässä heidät osavaltioon. Jotta tämä sujuisi rauhallisesti, hän on pyytänyt Instituutilta supervoimaista tukea rajaa vahtivalle kansalliskaartille operaation ajaksi. Instituutti on pyytänyt vanhemmista oppilaistaan vapaaehtoisia tähän tehtävään, ja kuorolaiset ovat lähteneet eräälle rajanylityspaikalle auttamaan.

Yleinen fiilis rajanylityspaikalla on kurja. Ihmiset ovat väsyneitä ja kylmissään, ja vaikka heitä pyritään prosessoimaan nopeasti ja minimimäärällä byrokratiaa, on silti olemassa mellakan vaara. Supersankareiden (vaikkakin tuntemattomien) näkemisellä on kuitenkin rauhoittava vaikutus useimpiin, ja mm. tämän vuoksi Cirrus ja Lightning Dust tekevät ilmapartiointia, Rune ja Eightball ovat aidan sisäänkäynnin luona, ja Unity ja Grace toimivat vastaanottotoimistossa. Instituutin ja kansalliskaartin välissä toimii tällä tarkistuspisteellä puskurina Philippa Calvin.

Yhtäkkiä kuorolaiset muistavat kokemuksensa syntymäpäiväjuhlissa liki kuukautta aiemmin, sekä välähdykset toisesta paikasta ja lumimyrskystä. On kuin jokin keskustelu olisi jäänyt kesken ja palannut nyt kaikkien mieleen.

Pakolaisvirta unohtuu hetkeksi kun radiossa puhutaan omituisia. Jotkut ovat varmoja siitä, että he eivät oikeasti olekaan rajanylityspaikalla vaan jossain aivan muualla, tekemässä jotain tärkeää. Mutta mitä?

Cirrus ja Grace koettavat taukotilassa hahmottaa, mitä oikein on tapahtumassa. Kansalliskaartilta filtteröityy ilmoitus, että väkijoukossa on kenties nähty etsintäkuulutettu aseistettu rikollinen. Rune ja Eightball ottavat vastaan kuvan tästä henkilöstä (Constantin Brody, joka on epäilty aseistetuista rahakuljetusryöstöistä Etelä-Yhdysvalloissa) ja lähtevät väkijoukkoon etsimään tätä. Lightning Dust ponkaisee ilmapartioon niinikään etsimään miestä.

Riimunäön avulla Rune havaitseekin kuvan näköisen miehen väkijoukossa. Hän ja Eightball lähtevät pyrkimään tämän luo, mutta Lightning Dust ehtii ensin. Hän laskeutuu ihmislauman keskelle, ja näkee Brodyn koettavan vetää asetta esiin takkinsa alta. Lightning Dust ottaa aseen pois, tarttuu Brodyyn ja nousee tämän kanssa ilmaan. Viidentoista metrin korkeudessa tämä lakkaa rimpuilemasta. Dust pudottaa aseen, ja Eightball nappaa sen, mutta huomaa samalla Brodyn seurassa olleen miehen joka selvästi koetti myös poimia aseen. Yleisestä epäluulosta Eightball ja Rune ottavat tämänkin miehen kiinni ja raahaavat portille. Kansalliskaarti ottaa molemmat pidätetyt haltuunsa. He eivät ole poliiseja, joten pidätyksen suoritus on heille hieman epäselvää; Lightning Dust antaa tästä neuvoja näkemiensä poliisielokuvien perusteella.

Kun Dust poistuu pidätyspaikalta portin taakse ja lähtee kävelemään kohti taukotilaa, joku koettaa yhtäkkiä työntää hänet talojen väliselle kujalle. Dust väistää helposti, mutta hypähtää silti kujalle nähdäkseen mistä on kysymys. Mies seuraa häntä, ja sadetakin alla hänellä on päällään taistelupanssari sekä rakettireppu. Hän on Hush,| superrikollinen, jonka jotkut ovat nähneet aiemmissa väläyksissä. Dust ehtii huikata radioon Hushin olevan paikalla, ennen kuin tämä vaientaa alueen monen metrin säteellä voimillaan.

Lightning Dust ja Hush ottavat molemmat taisteluasennon, mutta kumpikaan ei hyökkää. Hiljaisuuskuplan läpi porautuu reikä, jota pitkin Hushin ääni tavoittaa Dustin: hän vaikuttaa sekavalta, ja tahtoo tietää, miksi koululaiset ovat sekaantuneet heidän operaatioonsa. Hän ei tunnu myöskään täysin hahmottavan missä on, ja sanoo, että hänen pitäisi olla Nebraskassa.

Muita kuorolaisia pääsee paikalle. Hushin kanssa koetetaan keskustella, sitten yhtäkkiä Lightning Dust näyttää unohtavan mitä on tekeillä ja lähtee partiolennolle. Hush ei näytä liioin muistavan mistä on kyse, ja poistuu väkijoukkoon. Muut jäävät ihmettelemään, mitä oikein on tekeillä.

Verkosta löytyy tietoa Hushista: superrikollinen oli ollut Penikese Islandin vankilassa kun Doctor Palladiumin vallankaappaus alkoi. Hän ja monet muut pakenivat vankilasta tuolloin. Pohditaan, mitä hänelle pitäisi tehdä - onko hän enää rikollinen, ja jos on, onko edes olemassa vankilaa johon hänet voisi palauttaa? Lopulta taas asioita ymmärtävä Lightning Dust kyllästyy funtsimiseen ja lennähtää etsimään Hushia, ja löytäessään tämän kimpoaa jonnekin toisaalle...

Nebraska?


muualla

Hammerdancer, valtava koira, musta mies, joka pakenee moottoripyörällä. Jonkun tässä oikeasti läsnä olleen pitäisi kirjoittaa tämä kohta.

Rune: Rune raahautuu ylös kukkulan kyljestä, hänellä on hämärä käsitys että joku tai jokin löi hänet sinne. Tuulee kovasti, ilmassa kieppuu pölyä ja lunta, hengittäminen on vaikeaa. Edestäpäin talon luota kuuluu sekavia konfliktin ääniä. Äkkiä sininen välähdys, isku ja turtumus, jokin iski Runea niskaan sähköpurkauksella. Rune kohottautuu jaloilleen, hänen takanaan leijuu jonkinlainen miehittämätön lennokki, drone. Rune lataa riimukiven heittää ja osuu, selvästi korkeaa teknologiaa edustava laite hajoaa oudosti, aivan kuin savikiekko haulikkoradalla, tuuli vie savipölyn mukanaan. Drone ei tullut yksin, sillä yhtäkkiä ilma on laitteita sakeanaan, ne eivät selvästikään ole sarjatuotettuja, vaan jokainen vaikuttaisi olevan yksilöllinen tuote, aivan kuin innokkaina kostamaan parvitoverinsa kohtalon ne avaavat välittömästi tulen, laitteiden osumatarkkuus on hyvä, Runeen osuu projektiileja, pieniä kranaatteja, lasereita, jonkinlaisia energia iskuja... vauriot jäävät kosmeettiselle tasolle, joten tulituksesta huolimatta Rune jatkaa vaivalloista etenemistään pysähtyen välillä harventamaan hyökkäävien laitteiden parvea riimukivillään. Talon lähellä on joukko puita, kun Rune pääsee niiden alle, laitteet kaikkoavat. Joko ne välttelevät oksistoja tai sitten ne ovat saaneet liikaa tappioita yhteenotossa. Rune yrittää saada yleiskuvaa tilanteesta ja alkaa tutkailemaan lähiympäristöä väliaikaisesta suojapaikastaan. Talon päädyssä on seinässä reikä, ilmeisesti hänet lyötiin ulos siitä, oven edustalla on maasta nostettu suojakilpi, (Cirrusko?) jota moderniin panssariasuun sonnustautunut mies (hush) ilmeisesti valmistautuu juuri ampumaan. Rune lataa vielä yhden kiven ja heittää sillä miestä. Kivi osuu jalkaan ja lävistää panssarin, Rune säikähtää satuttaneensa miestä pahemminkin, sillä riimulla varattu kivi vastaa lähietäisyydeltä tuhovoimaltaan kiväärinluotia, mutta mies kohottautuu ilmaan oudon "rakettirepun" varassa.

Eightball: Eightball istuu bussissa paluumatkalla halloweenin aarrejahdista. Voittajajoukkue juhlii ja miettii, mitä palkinnoilla tehdään. Kaikki kaverit ovat selvästi paikalla ja kunnossa, mutta Eightballia vaivaa kuitenkin ajatus, että hänen pitäisi olla jossain muualla, missä kaverit voivat olla vaarassa. Hän tietää, että tuonne toisaalle pääseminen todennäköisesti pahentaa hänen jo valmiiksi harmillista pänsärkyään. Hän päättää kuitenkin yrittää ja alkaa kysellä kavereilta aiemmista oudoista tapahtumista. Välähdyksen jälkeen päänsärkyinen Eightball on taas autiolla tasangolla ja lähtee kävelemään kohti tien päässä näkyvää hiekkalumimyrskyä.

Marraskuun alku, Instituutti


Eightball havahtuu Konchadyn oppitunnilla, mutta muistaa olleensa vielä äsken toisaalla. Hän katselee ympärilleen, ja tajuaa myös Lightning Dustin olevan samalla aaltopituudella kanssaan. Molemmat valittavat päänsärkyä ja saavat lähetteen terveydenhoitajalle. He käyvätkin hakemassa särkylääkettä aivan oikeaan päänsärkyyn, mutta sen sijaan että menisivät sen jälkeen huoneisiinsa lepäämään, he menevät tietokoneluokkaan tekemään tutkimusta.

Nebraskassa nähty mustaa kaljua miestä ei löydy noilla tuntomerkeillä, mutta kaksikko tajuaa, että jotain kieroa on nyt tapahtumassa ajalle. Niinpä he etsivät verkosta tietoa supersankareista ja superrikollisista, joilla on aikamatkustusvoimia - ja löytävät tutun näköisen miehen nimeltä Flashback.| Hän on enimmäkseen erakko eikä toimi aktiivisesti alalla, mutta hänellä on voima lähettää ihmisten mieliä menneisyyteen, ja tämä on ilmeisesti juuri se, mitä kuorolaisille on nyt tapahtumassa - ja ilmeisesti myös Hushille sekä Hammerdancerille.

Marraskuun puoliväli, Chicago, museo


Instituutin yläastelaiset ovat luokkaretkellä Chicagon kulttuurimuseoissa. Kesken luokkaretken kuorolaiset (paitsi Rashid) oivaltavat taas olevansa jossain muualla. Cirrusin puhelimeen tulee viesti, joka kehottaa kaikkia tulemaan Egypti-saliin.

Salissa ei ole muita. Erään nurkan varjoista kuuluu Relentlessin| ääni: "Kukaan ei nyt lyö ketään. Teidän on tärkeää keskustella." Sitten toisesta nurkasta astuu esiin Hammerdancer.| Relentless häipyy paikalta.

Hammerdancerin mieli on selvästi samalla tavoin nyt menneisyydessä kuin kuorolaistenkin. Keskustelun aikana käy ilmi, että kuorolaiset ja kaksi superrikollista ovat todellisuudessa Nebraskassa, hakemassa Flashbackista jotain, ja Hammerdancer on pyytänyt (tai tulee pyytämään?) kuorolaisten apua tähän. Tähän suhtaudutaan epäluuloisesti, mutta Hammerdancer sanoo olevansa myös Semiramisin valtaa vastaan ja kertoo olevansa käytännössä vastarinnan Coloradon solu. Kuorolaiset vastaavat olevansa Iowan solu.

Kesken keskustelun Hammerdancerin mieli kuitenkin poistuu nykyhetkestä, eikä hän enää tunnista kuorolaisia. Nämä kuitenkin vaativat häneltä tietoa Flashbackista, ja Hammerdancer tajuaa, että tulevaisuudessa tämä tieto on tärkeää. Niinpä hän antaa kuorolaisille osoitteen ja ajankohdan, joulukuun alussa. Rune päättää tehdä tästä merkinnän kalenteriinsa. Sen jälkeen Chicago haihtuu taas kuorolaisten mielestä, mutta nyt heillä on keinot tehdä jotain tapahtumassa oleville asioille.

Joulukuu, Blaine County, Nebraska: Flashbackin talon lähiseutu


Edellispäivänä Rune oli löytänyt kalenteristaan merkinnän, jossa oli ollut vain osoite ja aika. Kuorolaiset Rashidia lukuunottamatta olivat päättäneet lähteä tutkimaan sitä, ja olivat liftanneet rekkojen kyydissä satoja kilometrejä. Perillä oli ollut pieni maalaistalo talvisen tasangon keskellä, kaukana kaikista naapureista. Eightball oli jäänyt tielle kaukopartioon, Lightning Dust oli ottanut tehtäväksi ilmavalvonnan.

Yllättäen talossa oli puhjennut taistelu valtavan Yellowstone-koiran| ja sisällä olleen Hammerdancerin välille, Cirrusin voimat olivat yllyttäneet käyntiin pienen syklonin, ja Flashbackin voima oli alkanut heitellä kaikkien läsnäolijoiden mieliä menneisyyteen. Mutta nyt paikallaolijat muistavat mitä olivat täällä tekemässä.

Flashback on poistunut talolta moottoripyörällä, ja muut lähtevät ajamaan häntä takaa. Eightball onnistuu heittämään moottoripyörän tieltä kitkanhallintavoimallaan, ja kun Yellowstone syöksyy häntä kohti, hän muuttaa tien tämänkin alla kitkattomaksi. Sitten Lightning Dust kaappaa Flashbackin ilmaan ja sanoo, että heidän kaikkien pitää nyt keskustella, eikä kukaan täällä ole oikeasti eri puolella kenenkään kanssa.

Kaikki kerääntyvät läheiseen dineriin syömään hampurilaisia ja puimaan tapahtunutta. Seuraan liittyy myös Hammerdancerin ja Hushin liittolainen Tech Jinx, joka oli operoinut lentäviä robotteja. Flashback kertoo, että hänen voimansa aktivoituvat helposti itsestään kun ihmisiä on lähellä, ja tämän vuoksi Hammerdancerin ja Hushin saapuessa he olivat saman tien singonneet menneisyyteen ja unohtaneet, mitä olivat täällä tekemässä - ja sama oli käynyt kuorolaisille. Voimiensa hallitsemattomuudesta johtuen Flashback elää kaukana kaikista ihmisistä ainoastaan Yellowstone-superkoira seuranaan. Nyt hänen talonsa on raunioina, ja hän on tästä hieman hapan. Hän kuitenkin suostuu kuulemaan, mitä hänestä oikein halutaan.

Hammerdancer kertoo työskentelevänsä Nega-nimiselle| yritysjohtajalle / superrikolliselle / Semiramisin vastustajalle. Nega haluaa käyttää Flashbackin voimaa selvittääkseen, missä Doctor Palladiumin rakentama jäädytyskone sijaitsee. Tämä on tarkoitus tehdä vakoilemalla Palladiumia menneisyydessä kun tämä rakensi konettaan. Flashback joutuu myöntämään, että ajatus on hyvä, ja suostuu auttamaan. Ongelmaksi muodostuu menneisyyden vakoojien valinta. Nega, Hammerdancer, Hush ja Tech Jinx olivat kaikki vankilassa kun Doctor Palladium rakensi koneensa, joten heidän mielensä lähettäminen menneisyyteen ei auttaisi mitään.

Kuitenkin kuorolaisista hiiviskelyssä taitavimmat - Eightball, Grace ja Unity - tarjoutuvat vapaaehtoisiksi tiedustelemaan asiaa. He haluavat vahvistuksen siitä, ettei Nega aio vain itse ottaa kontrolliinsa Palladiumin glasiaattoria, ja Hammerdancer sanoo, että jos hänen pomonsa aikoo tehdä näin, hän pieksee tämän itse; rikollinen hän saattaa olla, muttei silti halua elää missään diktatuurissa. Tämä hyväksytään. Hammerdancer sanoo selvittävänsä, mikä olisi sopiva ajankohta tehdä tiedusteluja, ja palaavansa asiaan ennen joulua.

Dinerissa syödään ja rupatellaan. Tech Jinxin hämmästyttävät laitteet herättävät huomiota, ja hän rakentelee pyynnöstä muutamia sellaisia kuorolaisille satunnaisista osista. Kertomuksia vastarintaliikkeestä jaetaan, kuorolaiset kertovat nähneensä Earthshakerin| Davenportissa, ja näyttävät tästä videon. Tech Jinx kysyy, oliko Hammerdancerilla oikeasti suhde Earthshakerin kanssa joskus.

Kotimatkalle lähdetään pienoisbussilla, jonka superrikolliset vuokraavat. Muutaman mailin päässä Tech Jinxistä tämän tekemät laitteet lakkaavat toimimasta.

Kotimatkalla monet kuorolaisista alkavat suunnitella itselleen oikeita supersankaripukuja, nyt kun he ovat selvästi aktiivisesti mukana vastarinnassa. Lightning Dust kokee yhtäkkiä oman pukunsa olevan lapsellinen ja piirtelee luonnoksia uudesta. Samalla mietitään, pitäisikö kuorolla olla jokin supersankariryhmänimi. Yleisen huutokilpailun jälkeen päädytään nimeen I7, joka voi tarkoittaa Iowa Seven, Invincible Seven tai jotain sen suuntaista.


Pelinjohtajan kommentteja


Odotin tämän pelin olevan hirveä logistinen katastrofi, ja näin jälkeenpäin kirjoitettuna se kyllä siltä tuntuukin. Mutta pelatessa ainakin minulla oli illuusio siitä, että asiat toimivat. Pelikuvaus on todella vajavainen, koska taaskaan en tiennyt mitä kaikkialla tapahtui. Täydentäkää!

Lupaan myös, että nyt kummalliset kikkailut ovat taas hetken ulkona systeemistäni, ja kun seuraava iso ryhmäpeli tammikuussa pelataan, se on suoraviivaisempi.

<-- #3 - #5 -->


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Invincible on (C) 2013 Dare Talvitie sekä pelaajat :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki